Fetiţă filmată în timp ce ieșea pe unul dintre geamurile din spate ale mașinii aflată în trafic, în Bucureşti

Fetiţă filmată în timp ce ieșea pe unul dintre geamurile din spate ale mașinii aflată în trafic, în Bucureşti
📅 2024-07-25

Șoferul s-a ales cu avertisment scris şi 3 puncte de penalizare.

Cercetările au început în urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări în care se observă faptul că, într-un autoturism aflat în deplasare, un copil este ieşit pe unul dintre geamurile laterale din spate.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, precum şi pasagera din spate, o femeie în vârstă de 37 de ani. Totodată, din verificări a reieşit faptul că pentru un interval scurt de timp, minora nu ar fi fost fixată şi prinsă într-un scaun auto omologat”, a transmis Brigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, ”faţă de conducătorul autovehiculului au fost dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale, iar cele două persoane au fost prelucrate în legătură cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice referitoare la modalitatea transportării în siguranţă a persoanelor minore în autovehicule”.

„În acest context, atragem atenţia asupra riscurilor şi consecinţelor pe care le implică nerespectarea obligaţiei conducătorului de autovehicul de a se asigura că persoanele minore poartă centuri de siguranţă sau sunt transportate în dispozitive de fixare în scaune pentru copii omologate”, au mai arătat poliţiştii.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Haos la admiterea de la Universitatea de Arhitectură, București. O eroare umană a dus la proteste și a adus Corpul de Control

Corpul de control al Ministerului Educației a fost trimis la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, în urma problemelor uriașe, apărute la examenul de admitere.  

Un profesor de economie de la Colegiul Sfântul Sava, arestat. Ar fi violat doi adolescenți

Acuzații pe cât de rușinoase, pe atât de revoltătoare îl vizează pe un profesor de economie de la celebrul colegiu Național Sfântul Sava, din Capitală.  

„Două găini, o plantă”. Ce transportă românii cu ei în bagaj atunci când călătoresc cu avionul

Este o vară aglomerată pe toate aeroporturile din țară. În prima jumătate a anului au fost cu 10% mai mulți pasageri, față de aceeași perioadă din 2019, considerat cel mai bun an din aviație.  

Roșiile românești se scumpesc. Cât va ajunge să coste un kilogram în piețe

Temperaturile ridicate și umiditatea excesivă au compromis o mare parte din recoltele de tomate, astfel că roșiile sunt mai scumpe cu 30% decât în aceeași perioadă a anului trecut.  

Virusul periculos care stârnește panică printre fermieri. Este alertă printre crescătorii de „mici rumegătoare” din România

Este alertă printre crescătorii de oi din țară. În șapte ferme din Tulcea și Constanța au apărut focare de pestă ovină, o boală contagioasă cu mortalitate mare în rândul animalelor.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..