Bărbatul cu organul sexual amputat de medici a câștigat procesul. Daune de 250.000 de euro

Bărbatul cu organul sexual amputat de medici a câștigat procesul. Daune de 250.000 de euro
📅 2024-04-12

Inițial, bărbatul ceruse dublu. Bărbatul, care are acum 62 de ani spune că în urmă aproape 10 ani a trăit drama vieții lui. În noiembrie 2014 s-a internat la Spitalul Județean din Buzău pentru un atac cerebral. Medicii au constatat atunci că are și probleme diabetice, din cauza cărora ar fi apărut mai multe probleme la sistemul urologic.

O sondă urinară care ar fi fost montată greșit a generat rapid o infecție a organelor genitale, așa că după câteva zile, medicii au fost nevoiți să amputeze penisul bărbatului.

Omul, fost cadru militar, i-a acuzat atunci pe medici de neglijență. Dacă ar fi acționat la timp nu s-ar fi ajuns la un asemenea deznodământ, a susținut bărbatul, la acea vreme. Au urmat ani de procese, şi între timp... faptele s-au prescris. Aşa că niciun medic nu este oficial tras la răspundere.

Inițial, omul a cerut 500 de mii de euro daune morale, susținând că i-a fost afectată sănătatea și viața de cuplu.

Acum, magistrații Curții de Apel au decis ca bărbatul să primească 250.000 de euro daune morale. Decizia este definitivă.  

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..