Bărbatul cu organul sexual amputat de medici a câștigat procesul. Daune de 250.000 de euro

Bărbatul cu organul sexual amputat de medici a câștigat procesul. Daune de 250.000 de euro
📅 2025-04-30

Inițial, bărbatul ceruse dublu. Bărbatul, care are acum 62 de ani spune că în urmă aproape 10 ani a trăit drama vieții lui. În noiembrie 2014 s-a internat la Spitalul Județean din Buzău pentru un atac cerebral. Medicii au constatat atunci că are și probleme diabetice, din cauza cărora ar fi apărut mai multe probleme la sistemul urologic.

O sondă urinară care ar fi fost montată greșit a generat rapid o infecție a organelor genitale, așa că după câteva zile, medicii au fost nevoiți să amputeze penisul bărbatului.

Omul, fost cadru militar, i-a acuzat atunci pe medici de neglijență. Dacă ar fi acționat la timp nu s-ar fi ajuns la un asemenea deznodământ, a susținut bărbatul, la acea vreme. Au urmat ani de procese, şi între timp... faptele s-au prescris. Aşa că niciun medic nu este oficial tras la răspundere.

Inițial, omul a cerut 500 de mii de euro daune morale, susținând că i-a fost afectată sănătatea și viața de cuplu.

Acum, magistrații Curții de Apel au decis ca bărbatul să primească 250.000 de euro daune morale. Decizia este definitivă.  

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Studiu: Exerciţiile fizice ar trebui prescrise de medici, în paralel cu tratamentul împotriva cancerului

Un nou studiu indică faptul că medicii ar trebui să recomande exerciții fizice pacienților aflați sub tratament pentru cancer, ca mijloc de a reduce efectele secundare provocate de medicamente.

(P) Infertilitatea cauzată de obezitate poate fi reversibilă. Soluția: normalizarea greutății

Obezitatea este una dintre cele mai mari provocări de sănătate ale secolului XXI, afectând milioane de oameni din întreaga lume – indiferent de sex sau vârstă.

Un programator din China doarme de patru ani într-o mașină, deși deține o vilă. Motivul este halucinant

Un programator chinez a dezvăluit că, deși deține o casă cu patru etaje în orașul său natal, trăiește în mașina sa de patru ani deoarece îi placă să trăiască liber.

O familie a murit intoxicată cu monoxid de carbon în Spania, în timpul penei de curent

Doi părinți și fiul lor au murit intoxicați cu monoxid de carbon după ce au folosit un generator în timpul penei de curent care a afectat Spania și Portugalia în această săptămână, potrivit rapoartelor locale.

Un comisar şef de poliţie, un instructor şi zeci de candidaţi la examenul pentru permise de conducere, trimişi în judecată

Un comisar şef de poliţie, un instructor auto, două persoane fizice şi 75 de candidaţi la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, au fost trimişi în judecată pentru fraudarea examenului, în schimbul unor sume de bani, în Suceava.

100 de zile de mandat Trump: ”Nu facem decât să începem”, anunţă președintele SUA în Michigan

”Nu facem decât să începem”, a promis Donald Trump la marcarea triumfalistă şi agresivă, în faţa unei mulţimi de susţinători adunaţi în Michigan, a ”celor mai de succes 100 de zile” din istoria Americii.

Vremea pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai. Meteorolog ANM: Va fi uşor mai rece decât în restul ţării

Vremea va fi în general plăcută în mini-vacanţa de 1 Mai, cu zile mult mai calde pentru această perioadă.

Franța și Germania evită recesiunea la limită, economiile revin pe creștere

Este o zi importantă pentru datele economice, în special PIB, întrucât cifrele privind creșterea economică din întreaga zonă euro – și mai apoi din America de Nord – sunt publicate pe parcursul zilei.

BBC - Mărturiile influencerilor din România, acuzați de promovarea lui Georgescu pe TikTok: „O abordare inteligentă”

Românii se întorc la urne pe 4 mai, după anularea fără precedent a alegerilor prezidențiale din decembrie 2024. BBC a discutat cu mai mulți influenceri din România, care au primit bani pentru a promova campania lui Georgescu.

De ce au modificat oamenii de știință bacterii pentru a face solul și culturile să „strălucească” în culori diferite

Verificarea sănătății solului ar putea deveni în viitorul apropiat la fel de simplă precum un „selfie” cu drona, grație bacteriilor modificate genetic.

Good News

Only good and positive news.