Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice

Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice
📅 2024-04-12

Individul s-a predat vineri și este cercetat de autorități. Extrem de grav este că astfel de prădători sexuali există peste tot în țară. Un altul a fost localizat în București.

Scenele s-au petrecut în luna ianuarie. Tânăra care este împinsă violent din autobuz și se izbește de asfalt le-a povestit polițiștilor că cel care i-a făcut asta a atins-o în zonele intime în timp ce aștepta în stație. Deși toată scena s-a petrecut în fața altor călători, nimeni nu a intervenit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Făptașul purta haine deschise la culoare și mai era însoțit de patru băieți.

Abia vineri, în ziua în care scena agresiunii a fost prezentată publicului, presupusul agresor s-a predat.

Specialiștii care studiază comportamentul celor care comit fapte de agresiune sexuală spun că victima trebuie să evite orice fel de contact cu hărțuitorul. Să nu reacționeze agresiv și să ceară imediat ce poate ajutor la 112.

Comisar șef, Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române: „Hărțuitorul nu se mulțumește. Este îndemnat de două verbe imperative. Vreau și trebuie. Vreau pentru că pot obține. Trebuie pentru că știu că pot obține."

Tot cu ajutorul imaginilor a fost prins și un bărbat de 41 de ani din București. Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și riscă să stea după gratii 2 ani.

De mare ajutor le-au fost polițiștilor de la transporturi și mărturiile unei tinere pe care suspectul a urmărit-o încă din vara anului trecut, dar și imaginile video pe care tânără a avut curajul să le realizeze cu propriul telefon și care au dus la identificarea bărbatului.

Psihologii sunt de părere că persoanele care recurg la gesturi sexuale explicite în public pot fi tratate, însă consideră că ar trebui să fie obligate prin lege.

Gabriel Diaconu, medic specialist în Psihiatrie: „Ar fi bine ca legea să intervină nu dor punitiv ci și să-i conducă pe oameni la un profesionist astfel încât să ajungă la un diagnostic. Tratamentul începe după ce clarifici cauza exhibiționismului. Oamenii răspund la tratament cu antidepresive, răspund la terapie.”

Agresorul din București a fost plasat 60 de zile sub control judiciar. Dacă recidivează va ajunge în arest.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..