Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice

Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice
📅 2024-10-18

Individul s-a predat vineri și este cercetat de autorități. Extrem de grav este că astfel de prădători sexuali există peste tot în țară. Un altul a fost localizat în București.

Scenele s-au petrecut în luna ianuarie. Tânăra care este împinsă violent din autobuz și se izbește de asfalt le-a povestit polițiștilor că cel care i-a făcut asta a atins-o în zonele intime în timp ce aștepta în stație. Deși toată scena s-a petrecut în fața altor călători, nimeni nu a intervenit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Făptașul purta haine deschise la culoare și mai era însoțit de patru băieți.

Abia vineri, în ziua în care scena agresiunii a fost prezentată publicului, presupusul agresor s-a predat.

Specialiștii care studiază comportamentul celor care comit fapte de agresiune sexuală spun că victima trebuie să evite orice fel de contact cu hărțuitorul. Să nu reacționeze agresiv și să ceară imediat ce poate ajutor la 112.

Comisar șef, Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române: „Hărțuitorul nu se mulțumește. Este îndemnat de două verbe imperative. Vreau și trebuie. Vreau pentru că pot obține. Trebuie pentru că știu că pot obține."

Tot cu ajutorul imaginilor a fost prins și un bărbat de 41 de ani din București. Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și riscă să stea după gratii 2 ani.

De mare ajutor le-au fost polițiștilor de la transporturi și mărturiile unei tinere pe care suspectul a urmărit-o încă din vara anului trecut, dar și imaginile video pe care tânără a avut curajul să le realizeze cu propriul telefon și care au dus la identificarea bărbatului.

Psihologii sunt de părere că persoanele care recurg la gesturi sexuale explicite în public pot fi tratate, însă consideră că ar trebui să fie obligate prin lege.

Gabriel Diaconu, medic specialist în Psihiatrie: „Ar fi bine ca legea să intervină nu dor punitiv ci și să-i conducă pe oameni la un profesionist astfel încât să ajungă la un diagnostic. Tratamentul începe după ce clarifici cauza exhibiționismului. Oamenii răspund la tratament cu antidepresive, răspund la terapie.”

Agresorul din București a fost plasat 60 de zile sub control judiciar. Dacă recidivează va ajunge în arest.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

De ce își trimit oamenii câinii și pisicile la "muncă", în cafenele

Cafenelele în care vizitatorii au ocazia să interacționeze cu animale de companie care se plimbă prin local devin tot mai populare în China.

Alegeri prezidențiale în Moldova. Cine sunt cei 11 candidaţi care vor să fie preşedinte şi ce şanse au

Republica Moldova organizează la 20 octombrie 2024 alegeri prezidenţiale.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii noiembrie

Meteorologii estimează că temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie, după care se vor apropia de valorile specifice perioadei.

Biden, după ce a vorbit cu Netanyahu: Acum este timpul să mergem mai departe. Sper ca războiul să se încheie

Preşedintele SUA, Joe Biden, care a ajuns joi seara în Germania, a declarat reporterilor că l-a felicitat pe prim-ministrul Benjamin Netanyahu pentru uciderea liderului Hamas, Yahya Sinwar. 

Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul lui Vlad Pascu. Procesul a avut două amânări consecutive

Un nou termen are loc, vineri, la Judecătoria Mangalia, în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru producerea unui accident în localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.