Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice

Bărbatul care a agresat o fată și a aruncat-o din autobuz, în Pitești, s-a predat după ce imaginile au ajuns publice
📅 2024-07-27

Individul s-a predat vineri și este cercetat de autorități. Extrem de grav este că astfel de prădători sexuali există peste tot în țară. Un altul a fost localizat în București.

Scenele s-au petrecut în luna ianuarie. Tânăra care este împinsă violent din autobuz și se izbește de asfalt le-a povestit polițiștilor că cel care i-a făcut asta a atins-o în zonele intime în timp ce aștepta în stație. Deși toată scena s-a petrecut în fața altor călători, nimeni nu a intervenit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Făptașul purta haine deschise la culoare și mai era însoțit de patru băieți.

Abia vineri, în ziua în care scena agresiunii a fost prezentată publicului, presupusul agresor s-a predat.

Specialiștii care studiază comportamentul celor care comit fapte de agresiune sexuală spun că victima trebuie să evite orice fel de contact cu hărțuitorul. Să nu reacționeze agresiv și să ceară imediat ce poate ajutor la 112.

Comisar șef, Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române: „Hărțuitorul nu se mulțumește. Este îndemnat de două verbe imperative. Vreau și trebuie. Vreau pentru că pot obține. Trebuie pentru că știu că pot obține."

Tot cu ajutorul imaginilor a fost prins și un bărbat de 41 de ani din București. Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și riscă să stea după gratii 2 ani.

De mare ajutor le-au fost polițiștilor de la transporturi și mărturiile unei tinere pe care suspectul a urmărit-o încă din vara anului trecut, dar și imaginile video pe care tânără a avut curajul să le realizeze cu propriul telefon și care au dus la identificarea bărbatului.

Psihologii sunt de părere că persoanele care recurg la gesturi sexuale explicite în public pot fi tratate, însă consideră că ar trebui să fie obligate prin lege.

Gabriel Diaconu, medic specialist în Psihiatrie: „Ar fi bine ca legea să intervină nu dor punitiv ci și să-i conducă pe oameni la un profesionist astfel încât să ajungă la un diagnostic. Tratamentul începe după ce clarifici cauza exhibiționismului. Oamenii răspund la tratament cu antidepresive, răspund la terapie.”

Agresorul din București a fost plasat 60 de zile sub control judiciar. Dacă recidivează va ajunge în arest.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Cutremur în România, raportat vineri seară. Unde a fost resimțit

Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, vineri, la ora 20:18, ora locală a României.  

Nemulțumiri la Jocurile Olimpice de la Paris. Decizia luată de șase sportivi din Coreea de Sud

Şase înotători sud-coreeni care concurează la Jocurile Olimpice de la Paris au părăsit satul olimpic şi s-au mutat într-un hotel din apropierea arenei de înot pentru a evita naveta lungă în autobuze în care este foarte cald.

Interdicție prelungită pentru televiziunea Al-Jazeera. Un tribunal israelian a decis

Televiziunea Al-Jazeera are interdicție în continuare de a emite de pe teritoriul Israelului, la fel ca și jurnaliștii acesteia. Un tribunal israelian a extins vineri cu 45 de zile ordinul de închidere temporară a canalului de televiziune.

Asalt mecanizat rusesc, respins spectaculos de trupele Kievului. Cu ce fel de vehicule au atacat în zori

Forțele ucrainene au respins în regiunea Donețk un asalt mecanizat rusesc de mărimea unui batalion, după ce trupele Moscovei au avansat până la periferia de sud-est a orașului Donețk.

Klaus Iohannis, la recepţia găzduită de preşedintele Emmanuel Macron. Ce ținută a purtat Prima Doamnă

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri seară, împreună cu soţia sa, Carmen, la recepţia pentru şefii de stat şi de guvern găzduită de preşedintele Emmanuel Macron.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..