17 adolescenţi din Austria sunt suspectaţi că au agresat sexual o fetiţă de 12 ani

17 adolescenţi din Austria sunt suspectaţi că au agresat sexual o fetiţă de 12 ani
📅 2024-04-22

Faptele au avut loc chiar în capitala Viena, într-un cartier defavorizat din sudul oraşului, "între februarie şi iunie 2023, pe scări, în toalete, într-un garaj, într-un hotel sau la domiciliul autorilor", a declarat presei ofiţerul de poliţie Florian Finda.

Suspecţii, dintre care majoritatea sunt minori, sunt de origine siriană, turcă, italiană, bulgară şi sârbă. Doi dintre ei au mai puţin de 14 ani şi nu răspund penal.

Aproape toţi sunt cunoscuţi de poliţie pentru alte infracţiuni şi sunt acuzaţi de diverse infracţiuni sexuale şi de producerea de imagini cu agresiuni sexuale asupra minorilor. Treisprezece dintre ei au fost interogaţi joi şi au negat parţial acuzaţiile.

Inculpaţii şi victima, cetăţeană austriacă, s-au cunoscut prin intermediul unuia dintre adolescenţi, cu care tânăra ar fi avut o relaţie tandră. Ea a intrat apoi în contact cu ceilalţi băieţi.

Aceştia au făcut făcut schimb de videoclipuri cu actele comise prin intermediul reţelelor sociale, unul dintre ei fiind suspectat că a ameninţat că va difuza imaginile dacă victima îl va refuza. Cu toate acestea, potrivit poliţiei, niciuna dintre imagini nu a fost postată pe internet.

Temându-se de represalii, tânăra a păstrat tăcerea înainte de a se confesa în cele din urmă mamei sale, în octombrie, care a depus imediat o plângere.

Protecţia ei este asigurată, potrivit poliţiei.

Ancheta urmează să fie transferată la procuratură, care va fi însărcinată să facă lumină în acest caz, extrem de rar în această ţară cu o rată scăzută a criminalităţii, notează AFP.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Încep procedurile în cazul predării lui Cristian Marian Minae, acuzat de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

Procedurile în vederea predării unuia dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner încep luni.

Risc de inundații în două judeţe ale ţării, până luni noapte. Zonele aflate sub cod galben hidrologic

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare hidro Cod galben de inundaţii, valabilă până luni după-amiaza pe râurile din Dobrogea.  

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Documentele pe care le va semna președintele României

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează Administraţia Prezidenţială.

O bază militară a Statelor Unite a fost ținta unui atac cu rachete lansat din Irak. Primele reacții oficiale

Cel puţin cinci rachete au fost lansate duminică din oraşul irakian Zummar spre o bază militară americană din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters două surse de securitate irakiene şi un oficial american.

Ambasadorul Chinei în Statele Unite îndeamnă cele două superputeri să coopereze pentru îmbunătăţirea relaţiilor

Ambasadorul Chinei în Statele Unite a îndemnat cele două superputeri să coopereze pentru îmbunătăţirea relaţiilor dintre ele, chiar dacă „se confruntă cu dificultăţi grave” într-o serie de probleme, transmite Reuters.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..