Vremea caldă închide o parte din pârtii, chiar în pragul weekendului. Unde mai puteți schia

Vremea caldă închide o parte din pârtii, chiar în pragul weekendului. Unde mai puteți schia
📅 2024-04-12

De sâmbătă va fi restricționat accesul schiorilor în partea inferioară a pârtiilor Lupului, Drumul Roșu și Subteleferic. Administratorii domeniului schiabil au reușit să mențină zăpadă pe unele bretele care asigură legătura cu stațiile de îmbarcare în telecabină și telegondolă.

Dacă vreți să mai schiați și în acest weekend, sfatul este să veniți devreme, pentru că la prânz zăpada se înmoaie. Urcați în partea superioară a masivului Postăvaru și rămâneți cât mai mult acolo - pârtiile de sus sunt încă în stare bună.

La Sinaia, doar 7 din cele 25 de pârtii mai au zăpadă și acelea aflate tot in zona înaltă. Vineri, a bătut însă vântul și nu au mers telefericele. Nu există certitudini pentru sâmbătă.

Puteți merge și la Azuga, iar la Predeal administratorii pârtiilor garanteaza doar pentru ziua de sâmbătă.

Mergeți duminică la Păltiniș, unde mai e zăpadă, și va fi un concurs în care doamnele și domnișoarele sunt invitate să schieze în costume de baie.

Sezonul de schi se apropie de sfârșit, meteorologii au anunțat că și în martie temperaturile vor fi mai mari decât e normal.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..