Un bărbat a fost prins cu peste 100 de şerpi vii în buzunare în timpul unui control. Individul a fost arestat

Un bărbat a fost prins cu peste 100 de şerpi vii în buzunare în timpul unui control. Individul a fost arestat
📅 2024-07-20

"În timpul unui control, vameşii au găsit şase pungi (...) sigilate cu bandă adezivă în buzunarele pantalonilor" acestei persoane, a indicat marţi serviciul vamal chinez, fără a preciza când a avut loc această descoperire.

"Fiecare pungă conţinea şerpi vii de toate felurile, dimensiunile şi culorile", a subliniat acesta.

Vameşii au confiscat 104 reptile din cinci specii, printre care şerpi şobolan de Texas, şerpi de lapte şi de porumb, precizează comunicatul serviciului vamal.

Într-o filmare a capturii se pot vedea doi vameşi inspectând pungi de plastic transparente în care se agită şerpi roşii şi albi.

Persoana în cauză a fost reţinută "recent" la un post de frontieră între China continentală şi teritoriul semi-autonom Hong Kong.

China este unul dintre principalele centre ale traficului cu animale la nivel mondial, însă în ultimii ani autorităţile au luat măsuri semnificative pentru a combate acest comerţ ilicit.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Presupusul criminal al dentistei din Brăila a fost prins de polițiști. Unde se afla

Bărbatul care ar fi ucis-o pe doctorița orginară din Republica Moldova în cabinetul ei stomatologic din Brăila a fost prins de polițiști.

Polițist din Caransebeș, la volanul mașinii de poliție, amendat după un accident. Ce greșeală majoră a făcut

Un poliţist din Caransebeş a primit amendă după ce a produs un accident de circulație la volanul autospecialei de Poliție.

Polonia cere UE să consolideze legăturile cu SUA pentru a contracara "dezinformarea" rusă

Polonia doreşte ca Uniunea Europeană să lanseze o campanie în Statele Unite pentru a sensibiliza publicul american cu privire la importanţa relaţiei comune.

Incendiu la un centru de bătrâni din Arad, de la un frigider supraîncălzit. Pompierii au intervenit prompt

Un incendiu a izbucnit la un centru pentru vârstnici din Arad, de la motorul unui frigider supraîncălzit. Pompierii au intervenit imediat și au evacuat pacienții, astfel că nimeni nu a avut de suferit.

Alimentarea cu electricitate, întreruptă într-un oraș din Hunedoara din cauza unor crengi rupte. Spitalul CFR este afectat

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, sâmbătă seară, la Simeria, judeţul Hunedoara, după ce crengi dintr-o salcie s-au rupt şi au deterioriat firele de electricitate.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..