Ați văzut-o pe această femeie? Sunați la 112 • Special Arad · ultimele știri din Arad

Ați văzut-o pe această femeie? Sunați la 112 • Special Arad · ultimele știri din Arad
📅 2023-12-02

Familia unei femei din Timișoara ne-a trimis spre publicare un anunț prin care face apel pentru găsirea ei. Este vorba de EVA TELESCU, în vârstă de 64 de ani, care a dispărut în data de 18 noiembrie 2023, aproximativ orele 19:00-20:00, de acasă, iar familia nu mai știe nimic de ea.

EVA TELESCU a fost văzută ultima dată în zona Dâmbovița, Timișoara, dar are rude și în municipiul Arad. Nu are asupra ei telefon, acte de identitate sau bani, toate fiind lăsate acasă.

Semnalmente: păr scurt blond închis, culoare ochi verde deschis, înălțime aproximativ 1.60 m. În ziua în care a dispărut purta o geacă bleumarine cu glugă, gluga şi manecile fiind căptuşite cu material alb strălucitor, pantaloni negri şi pantofi crem.

Orice informație este de ajutor, dacă o vedeți vă rugăm sunați urgent la 112! Familia o caută disperată!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri special arad

Cu cine e în grupă România la EURO 2024

România este în grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina, Israel –... The post Cu cine e în grupă România la EURO 2024 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad.

Târgul de Crăciun aduce restricții de trafic în fiecare sfârşit de săptămână

Comunicat. Cât timp durează Târgul de Crăciun, traficul rutier va fi restricționat în zona respectivă, la final de săptămână, informează Primăria. Mai exact, restricțiile se... The post Târgul de Crăciun aduce restricții de trafic în fiecare sfârşit de săptămână appeared first on Special Arad · u...

Marius Măldărășanu: „O victorie meritată a celor de la UTA”

Antrenorul formației FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a recunoscut la finalul partidei pierdute de echipa sa cu UTA că gruparea arădeană merită victoria. „O victorie meritată... The post Marius Măldărășanu: „O victorie meritată a celor de la UTA” appeared first on Special Arad · ultimele știr...

Mircea Rednic: „Este o victorie meritată cu multe ocazii”

Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a arătat mulțumit la finalul partidei pe care gruparea arădeană a câștigat-o cu Hermannstadt. El a ținut să vorbească atât... The post Mircea Rednic: „Este o victorie meritată cu multe ocazii” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad.

Ce victorie! UTA a sufocat-o pe Hermannstadt și a învins-o după o a doua repriză excepțională

Dacă după victoria cu Dinamo am exclamat „Ce noroc!”, astăzi nu putem spune decât admirativ: „Ce victorie!” După o primă repriză modestă și echilibrată, Rednic... The post Ce victorie! UTA a sufocat-o pe Hermannstadt și a învins-o după o a doua repriză excepțională appeared first on Special Arad ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..