Tineri pentru Tineri — Sălăjeanul

Tineri pentru Tineri — Sălăjeanul
📅 2023-12-02

Proiectul ”Tineri pentru Tineri”, aflat la a doua ediție, este finanțat de Consiliul Județean Sălaj și implementat de Episcopia Sălajului în parteneriat cu Liceul Ortodox Sfântul Nicolae Zalău. Proiectul încearcă să ajute tinerii să își rezolve problemele cu care se confruntă.

Un proiect inedit este derulat de Episcopia Sălajului, cu susținerea Consiliului Județean Sălaj, proiect care se adresează tinerilor, cu mesaje către cei din aceeași generație. Scopul principal al acestui demers este acela de a transmite generațiilor în formare că sunt greșeli ce pot fi remediate, dacă aceștia își doresc.

Puterea exemplului este considerată piesa de bază a scenetei interpretate de elevi, iar mesajul transmis este, fără îndoială, unul puternic și bine țintit.

Importanța conștientizării pericolului dependențelor este transmisă și prin intermediul instituției finanțatoare, Consiliul Județean Sălaj.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri salajeanul

La mulți ani, România!

În fiecare an, Ziua Națională a României este o zi specială în care sărbătorim istoria și cultura noastră bogată și ne reamintim, totodată, de sacrificiile și luptele înaintașilor noștri, dar mai ales de determinarea acelor lideri ai vremii care prin viziunea lor au împlinit idealul național de u...

La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

  De 105 ani, prima zi a lunii Decembrie este despre unitate, identitate și patriotism, despre valori naționale care au triumfat cu înfăptuirea celui mai măreț act din istoria românilor – MAREA UNIRE.  Valorile neamului românesc, păstrate cu sfințenie în inimile românilor, ne definesc astăzi ca n...

La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..