Dor de România, dor de satul meu — Sălăjeanul

Dor de România, dor de satul meu — Sălăjeanul
📅 2023-12-02

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Casa Corpului Didactic Sălaj, structura Clubul Copiilor Jibou și Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou au organizat vernisajul expoziției de pictură „Dor de România, dor de satul meu”.

Vernisajul expoziției de pictură „Dor de România, dor de satul meu”a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Casa Corpului Didactic Sălaj, structura Clubul Copiilor Jibou și Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou. Profesorul coordonator al acestei expoziții a fost Ionel Baltă, omul care îi susține cu mare ardoare pe artiștii ale căror lucrări au fost expuse. Evenimentul s-a desfășurat miercuri, 15 noiembrie 2023, la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în prezența Inspectorului Școlar General, prof.dr. Vasile Bulgărean, care i-a felicitat în mod special pe elevii prezenți pentru modul în care au reușit să transpună pe pânză imaginile trecutului.

Profesorul Ionel Baltă a explicat celor prezenți modul în care au fost realizate lucrările expuse, dar și scopul acestei inedite expoziții care, în opinia sa, evocă ciclul pâinii. De asemenea, acesta a transmis că expoziția va fi vernisată în Spania, prin intermediul unui proiect educațional.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri salajeanul

La mulți ani, România!

În fiecare an, Ziua Națională a României este o zi specială în care sărbătorim istoria și cultura noastră bogată și ne reamintim, totodată, de sacrificiile și luptele înaintașilor noștri, dar mai ales de determinarea acelor lideri ai vremii care prin viziunea lor au împlinit idealul național de u...

La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

  De 105 ani, prima zi a lunii Decembrie este despre unitate, identitate și patriotism, despre valori naționale care au triumfat cu înfăptuirea celui mai măreț act din istoria românilor – MAREA UNIRE.  Valorile neamului românesc, păstrate cu sfințenie în inimile românilor, ne definesc astăzi ca n...

La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..