PRINS ÎN FLAGRANT DELICT CU DROGURI DE MARE RISC

PRINS ÎN FLAGRANT DELICT CU DROGURI DE MARE RISC
📅 2024-07-13

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și  internațional de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Video: https://youtube.com/shorts/Pgwl_pHi73o

La data de 17 noiembrie 2023, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Alba, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care s-ar fi aflat disimulate peste 4 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC și 4-CMC, cunoscute sub denumirea generică de cristal) și 10 grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

De asemenea, în autoturismul bărbatului, au fost descoperiți și ridicați 4.000 de lei și 2.700 de euro.

La data de 18  noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a reținutului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri politia romana

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..