PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC
📅 2024-07-20

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 7 iulie 2024, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui complex, din municipiul București, în care se desfășura un festival de muzică, persoanele cercetate ar fi deținut și vândut mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc).

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea celor 2 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astăzi, 8 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri politia romana

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..