Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-18

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Ruşii au ajuns la 6 km de Kupiansk. Ucrainenii au ordonat evacuarea oraşului

În timp ce toate privirile sunt aţintite asupra frontului din Donețk, autorităţile din Harkov au dat ordin de evacuare completă a Kupianskului și a orașelor din apropiere. Situația militară se înrăutățește pe zi ce trece. Potrivit canalului de Telegram DeepState, apropi...

Cum se pot feri copiii de infestarea cu păduchi la şcoală. Cele mai eficiente metode de prevenţie

Ca în fiecare an, toamna este perioada în care încep mesajele delicate pe grupurile de părinţi care anunţă acel moment delicat în care copilul are păduchi. Ca de obicei, şcolile au avertizat încă din septembrie cu privire la riscul de epidemie în colectivi...

Un român din Italia a încercat să își arunce soția de la etaj. A fost oprit în ultima clipă de fiica lor adolescentă, care a asistat la incident

Incident șocant în provincia italiană Vicenza. Un român de 39 de ani a încercat să își ucidă partenera de viață, încercând să o arunce peste balcon. Trezită din somn de țipetele disperate ale mamei, fiica lor, o adolescentă de 15 ani, a reușit să își opre...

Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii

Scandalul de la Planşeul Unirii. Metrorex a anunţat că nu a emis încă avizul necesar pentru obținerea autorizației de construcție. Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri la Observator că Primăria Sectorului 4 nu are avize de la de la Metrorex, Apa Nova şi Apele Române.

iUmor mâine seară, de la 20.00, la Antena 1: Radu Pietreanu, invitatul special al serii. Cheloo: "Radu a venit cu voie bună, cântec și muzică și a oferit un cutremur artistic!"

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor continuă, sâmbăta aceasta, cu un nou episod savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize. Cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl aduce...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.