Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-18

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Mesajul lui Netanyahu după uciderea liderului Hamas, Yahya Sinwar: "Războiul nu s-a încheiat. Vom continua cu toată forţa"

Benjamin Netanyahu a declarat joi seara că moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu. Premierul Israelului a avertizat că războiul din Gaza nu s-a încheiat şi că Israelul va continua până când ostaticii se vor întoarce acasă, ...

Marele Muzeu Egiptean a fost deschis publicului. Vizitatorii pot admira primul obelisc suspendat din lume

Ţara piramidelor şi a faraonilor se laudă acum cu o nouă minune arhitecturală. Marele Muzeu Egiptean, cel mai mare din lume, a fost deschis publicului. Vizitatorii pot admira obiecte care nu se găsesc în nicio altă expoziţie din lume, printre care o statuie a lui Ramses al doilea şi comori ...

Incendiu puternic în Năvodari. Un bărbat de 94 de ani, scos din apartament. De la ce a pornit focul

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la un apartament din Năvodari, iar un bărvat de 94 de ani a fost scos din interiorul locuinţei. În total, 12 persoane au fost evacuate.

Moldovenii, pregătiți de atacuri de gherilă în ziua alegerilor. Sute de agitatori ar fi fost pregătiți în tabere din Rusia, Serbia şi Bosnia să provoace haos

Vladimir Putin încearcă să dinamiteze alegerile prezidenţiale din Republica Moldova. Autorităţile de la Chişinău avertizează că sute de persoane au fost antrenate în Rusia, Serbia şi Bosnia să provoace proteste violente şi să atace forţele de ordine în timpul scrutinului de dumi...

Cum se fabrică mașinile de pompieri românești. Sunt printre cele mai bune din Europa și se produc la Otopeni

Spectaculoasele masini de pompieri sunt made in Romania, în judeţul Ilfov. Se porneşte de la un simplu șasiu de camion şi apoi se adaugă toate dotările necesare. Vorbim de sute de ore de muncă înainte ca echipajul să poată pleca în acţiune. O echipă Observator a filmat înt...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.