O tânără, la un pas de moarte după ce a băut o cafea la un automat din aeroportul din Mallorca

O tânără, la un pas de moarte după ce a băut o cafea la un automat din aeroportul din Mallorca
📅 2024-05-19

Incidentul a avut loc pe 22 aprilie şi se pare că băutura conţinea insecte. După ce a luat doar câteva înghițituri, a început să se simtă rău și a trebuit să fie tratată de urgență de către serviciile medicale din aeroport, care i-au administrat adrenalină.

Apoi a fost chemată o ambulanță, iar angajata a fost internată la spital, unde se afla încă la terapie intensivă, scrie surinenglish.com.

Insectele au provocat o reacție asemănătoare cu cea a ingerării otrăvii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Zi neagră în Harkov, după ce rușii ar fi atacat un centru de recreere din afara orașului: cinci morți și 16 răniți

Război în Ucraina. Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi 16 rănite duminică, într-o zonă de recreere din afara oraşului Harkov, în urma unor lovituri aeriene ruse, au anunţat oficiali locali citaţi de Reuters.

Incendiu uriaş cu degajări mari de fum în Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc într-o parcare de tiruri

Un incendiu uriaș a izbucnit duminică într-o parcare de tiruri din Timișoara. Zeci de cauciucuri au luat foc și din cauza fumului gros a fost informată Garda de Mediu. Pompierii intervin la fața locului și anunță că nu sunt victime.

Extrădarea lui Julian Assange în SUA ar putea fi decisă luni. Ce le-au promis britanicilor autoritățile americane

Decizia finală privind extrădarea lui Julian Assange în SUA ar putea fi luată luni la Înalta Curte din Londra. Instanța britanică va analiza angajamentele luate de autoritățile americane privitoare la tratamentul pe care fondatorul WikiLeaks îl va primi în SUA, transmite M...

Accident grav pe Dunăre. Doi morţi şi cinci dispăruţi, după ce o barcă cu motor s-a ciocnit cu o navă de croazieră în apropiere de Budapesta

Doi oameni au murit și cinci sunt dispăruți în urma unui accident produs pe Dunăre, în apropiere de Budapesta. Se pare că în accident au fost implicate o barcă cu motor și o navă de croazieră. Autoritățile au declanșat o operațiune de căutare.

Un echipaj de jandarmi și un medic veterinar, atacați de un urs prins într-un gard de sârmă, în Oituz

Sâmbătă după-amiază, în urma unui apel la numărul de urgență 112, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău a fost direcționat în comuna Oituz, în satul Oituz, unde a fost semnalată prezența unui urs brun prins în sârma unui gard.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..