Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți arunca trupul la gunoi"

Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți a
📅 2024-06-17

Cadavrul lui Luis Alfredo Garavito, unul dintre cei mai temuți criminali din Columbia, este blocat la Medicina Legală de aproape 40 de zile, după ce a murit pe pe 12 octombrie. Rudele sale au susținut că, deși au făcut tot ce puteau pentru a grăbi înmormântarea lui, cadavrul său a putrezit într-un frigider în ultima lună. Oamenii de pe internet nu au arătat niciun strop de compasiune și spun că e soarta pe care o merită, potrivit Mirror.

„Poți arunca cadavrul la gunoi!” 

„Incinerarea era mai bună cât era încă în viață!” 

Articolul continuă după reclamă

Avocatul familiei, Gabriel Alfonso Beltran, a spus că nepotul lui Garavito a furnizat toate documentele necesare pentru a dovedi că sunt rude pentru a-i putea lua cadavrul. În ciuda faptului că nu au bani pentru a acoperi toate costurile, se așteptau să primească în curând cenușa lui, deoarece primarul local s-a oferit să plătească toate cheltuielile de înmormântare. 

Familia crede că autoritățile vor să-i saboteze înmormântarea

Totuși, cadavrul ucigașului, numit „Fiara”, a rămas la morgă. Acum, familia lui susține că autoritățile încearcă să-i saboteze înmormântarea și să le refuze dreptul fundamental de a-l plânge pe Luis Garavito.

După o serie de eșecuri, incinerarea fusese programată pentru 18 noiembrie, dar ulterior a fost anulată. Însă Parchetul a negat că a încercat să saboteze procesul și a asigurat că întârzierea s-a datorat „problemelor la casa de pompe funebre”. Silvio Cuello, un reprezentant al orașului Valledupar, a spus că cadavrul putrezit ar putea deveni și un pericol biologic. Cu toate acestea, oamenii s-au grăbit să spună că Gabriel Garavito nici măcar nu merită o înmormântare.

Înainte de moartea sa, Gabriel ispășea o pedeapsă de 1.853 de ani de închisoare pentru uciderea a 132 dintre victimele sae. A fost arestat la 22 aprilie 1999 și a fost ținut în izolare la închisoarea La Tramacua de teamă că va fi ucis de alți deținuți. În 1999, a recunoscut că a violat și torturat copii și adolescenți și a fost condamnat pentru uciderea a 138 dintre ei.

El s-a confruntat cu acuzații referitoare la 172 de minori, dar 32 dintre cazuri au rămas în curs de investigare. Pe baza hărților cu scheletele pe care le-a desenat în timpul închisorii, numărul victimelor sale ar putea depăși 300, potrivit presei locale. Pedeapsa i-a fost redusă la 22 de ani pentru colaborare și interzicerea detenției pe viață în Columbia. Ar fi devenit eligibil pentru eliberare condiționată în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Un tânăr de 19 ani din Suceava a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren. Şoferul a rămas prins sub locomotivă

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de un tren. Şoferul a rămas încarcerat sub locomotivă. 

Povestea tulburătoare a Angelei, o româncă de etnie romă ucisă în faţa casei sale într-un atac rasist, în Franţa. Femeia era însărcinată în şapte luni

Sfârşit tragic pentru Angela Rostas, o româncă de etnie romă, care a fost împuşcată în faţa casei. Femeia, în vârstă de 40 de ani, era însărcinată în şapte luni. Incidentul a avut loc în Chênex, în Haute-Savoie, pe 22 februarie. Do...

Locul unic din România unde frumuseţea prinde aripi. "Mulţumită vizitatorilor, am mărit afacerea"

Frumuseţea prinde aripi delicate în Harghita. În Casa Fluturilor de la Praid, turiştii se pot bucura de o atmosferă asemănătoare cu cea din grădinile tropicale. Vedeta expoziţiei de anul acesta este fluturele Atlas, cel mai mare de pe glob. 

Rusalii 2024. Satul care aduce turişti din toate colţurile lumii în inima tradiţiei de sărbători: "E foarte frumos şi special"

Pentru zilele libere de Rusalii, însă se mai găsesc locuri de cazare în satul tradiţional Breb. Mai hotărâţi sunt străinii care vin indiferent de perioadă. Tradiţiile, peisajele şi mâncarea delicioasă îi conving pe mulţi să revină.

Spectacol cu mici şi sarmale la New York. Peste 60.000 de turişti şi localnici s-au înghesuit la un festival românesc organizat pe Broadway

Spectacol cu sarmale, mici şi muzică populară pe Broadway - templul teatrelor din New York. Peste 60.000 de localnici şi turişti s-au înghestuit la un festival organizat de Institutul Cultural Român. Peste 6.000 de mititei au sfârâit pe grătare, iar fumul şi mirosul l...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..