Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți arunca trupul la gunoi"

Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți a
📅 2023-12-02

Cadavrul lui Luis Alfredo Garavito, unul dintre cei mai temuți criminali din Columbia, este blocat la Medicina Legală de aproape 40 de zile, după ce a murit pe pe 12 octombrie. Rudele sale au susținut că, deși au făcut tot ce puteau pentru a grăbi înmormântarea lui, cadavrul său a putrezit într-un frigider în ultima lună. Oamenii de pe internet nu au arătat niciun strop de compasiune și spun că e soarta pe care o merită, potrivit Mirror.

„Poți arunca cadavrul la gunoi!” 

„Incinerarea era mai bună cât era încă în viață!” 

Avocatul familiei, Gabriel Alfonso Beltran, a spus că nepotul lui Garavito a furnizat toate documentele necesare pentru a dovedi că sunt rude pentru a-i putea lua cadavrul. În ciuda faptului că nu au bani pentru a acoperi toate costurile, se așteptau să primească în curând cenușa lui, deoarece primarul local s-a oferit să plătească toate cheltuielile de înmormântare. 

Familia crede că autoritățile vor să-i saboteze înmormântarea

Totuși, cadavrul ucigașului, numit „Fiara”, a rămas la morgă. Acum, familia lui susține că autoritățile încearcă să-i saboteze înmormântarea și să le refuze dreptul fundamental de a-l plânge pe Luis Garavito.

După o serie de eșecuri, incinerarea fusese programată pentru 18 noiembrie, dar ulterior a fost anulată. Însă Parchetul a negat că a încercat să saboteze procesul și a asigurat că întârzierea s-a datorat „problemelor la casa de pompe funebre”. Silvio Cuello, un reprezentant al orașului Valledupar, a spus că cadavrul putrezit ar putea deveni și un pericol biologic. Cu toate acestea, oamenii s-au grăbit să spună că Gabriel Garavito nici măcar nu merită o înmormântare.

Înainte de moartea sa, Gabriel ispășea o pedeapsă de 1.853 de ani de închisoare pentru uciderea a 132 dintre victimele sae. A fost arestat la 22 aprilie 1999 și a fost ținut în izolare la închisoarea La Tramacua de teamă că va fi ucis de alți deținuți. În 1999, a recunoscut că a violat și torturat copii și adolescenți și a fost condamnat pentru uciderea a 138 dintre ei.

El s-a confruntat cu acuzații referitoare la 172 de minori, dar 32 dintre cazuri au rămas în curs de investigare. Pe baza hărților cu scheletele pe care le-a desenat în timpul închisorii, numărul victimelor sale ar putea depăși 300, potrivit presei locale. Pedeapsa i-a fost redusă la 22 de ani pentru colaborare și interzicerea detenției pe viață în Columbia. Ar fi devenit eligibil pentru eliberare condiționată în 2023.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Cât costă un kilogram de şorici. Carnea de porc şi produsele tradiţionale, mai scumpe cu 20% faţă de anul trecut

Pentru a avea mesele pline de sărbători în acest an trebuie să băgăm mâna adânc în buzunar. În apropierea Crăciunului, carnea de porc şi produsele tradiţionale gata preparate s-au scumpit cu 20% faţă de anul trecut. Producătorii spun că au cheltuieli tot ma...

"Cărticica" primită de Mihai Morar în 2003, de la părinți, după care își ghidează viața: "Mi-au dăruit-o ai mei exact acum 20 de ani"

Dimineaţa ne fac să zâmbim la radio. Împreună, sunt o forţă, iar vocile lor sunt inconfundabile. Daniel Buzdugan şi Mihai Morar sunt creatori de zâmbet şi de o viaţă, fac bine împreună. Mesajul lor pentru România, în săptămâna creatorilor, e simplu: se po...

La o zi după ce au montat-o, centrala le-a adus sfârşitul. Soţ şi soţie, morţi sub dărâmături, după o explozie care le-a pus casa la pământ, în Olt 

Un bărbat de 72 de ani şi partenera de viaţă a acestuia, de 62 de ani, din Osica de Sus, judeţul Olt, au murit după ce a explodat centrala termică din casă. Întreaga locuinţă, de la acoperiş, ziduri şi ferestre plus o anexă din curte au fost puse la pământ de deflagraţie.

Cei doi tineri drogaţi care au vandalizat 11 maşini, filmaţi în Galaţi. Cu gluga pe cap, au sperat că nu-i va prinde nimeni

11 maşini au fost vandalizate noaptea trecută pe străzile din Galaţi. Suspecţii sunt doi tineri, de 19 și 21 de ani, care ar fi fost drogaţi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei doi bărbaţi îmbrăcaţi cu hanorac şi cu gluga pe cap, dau cu spray neg...

Casele româneşti împodobite de Crăciun mai ceva ca-n filmele americane. Decoraţiunile costă şi 3.000 de euro: "E o atmosferă magică"

Moda caselor împodobite se extinde, iar cădirile istorice din centrul Capitalei arată acum ca cele din Londra sau Paris. Împodobite cu mii de lumini, globuri şi brazi, casele decorate fură toate privirile trecătorilor. Costul e pe măsură, câteva mii de euro. Dar bucuria, sp...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..