Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți arunca trupul la gunoi"

Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți a
📅 2024-07-27

Cadavrul lui Luis Alfredo Garavito, unul dintre cei mai temuți criminali din Columbia, este blocat la Medicina Legală de aproape 40 de zile, după ce a murit pe pe 12 octombrie. Rudele sale au susținut că, deși au făcut tot ce puteau pentru a grăbi înmormântarea lui, cadavrul său a putrezit într-un frigider în ultima lună. Oamenii de pe internet nu au arătat niciun strop de compasiune și spun că e soarta pe care o merită, potrivit Mirror.

„Poți arunca cadavrul la gunoi!” 

„Incinerarea era mai bună cât era încă în viață!” 

Articolul continuă după reclamă

Avocatul familiei, Gabriel Alfonso Beltran, a spus că nepotul lui Garavito a furnizat toate documentele necesare pentru a dovedi că sunt rude pentru a-i putea lua cadavrul. În ciuda faptului că nu au bani pentru a acoperi toate costurile, se așteptau să primească în curând cenușa lui, deoarece primarul local s-a oferit să plătească toate cheltuielile de înmormântare. 

Familia crede că autoritățile vor să-i saboteze înmormântarea

Totuși, cadavrul ucigașului, numit „Fiara”, a rămas la morgă. Acum, familia lui susține că autoritățile încearcă să-i saboteze înmormântarea și să le refuze dreptul fundamental de a-l plânge pe Luis Garavito.

După o serie de eșecuri, incinerarea fusese programată pentru 18 noiembrie, dar ulterior a fost anulată. Însă Parchetul a negat că a încercat să saboteze procesul și a asigurat că întârzierea s-a datorat „problemelor la casa de pompe funebre”. Silvio Cuello, un reprezentant al orașului Valledupar, a spus că cadavrul putrezit ar putea deveni și un pericol biologic. Cu toate acestea, oamenii s-au grăbit să spună că Gabriel Garavito nici măcar nu merită o înmormântare.

Înainte de moartea sa, Gabriel ispășea o pedeapsă de 1.853 de ani de închisoare pentru uciderea a 132 dintre victimele sae. A fost arestat la 22 aprilie 1999 și a fost ținut în izolare la închisoarea La Tramacua de teamă că va fi ucis de alți deținuți. În 1999, a recunoscut că a violat și torturat copii și adolescenți și a fost condamnat pentru uciderea a 138 dintre ei.

El s-a confruntat cu acuzații referitoare la 172 de minori, dar 32 dintre cazuri au rămas în curs de investigare. Pe baza hărților cu scheletele pe care le-a desenat în timpul închisorii, numărul victimelor sale ar putea depăși 300, potrivit presei locale. Pedeapsa i-a fost redusă la 22 de ani pentru colaborare și interzicerea detenției pe viață în Columbia. Ar fi devenit eligibil pentru eliberare condiționată în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Kamala Harris îi cere lui Benjamin Netanyahu să pună capăt războiului din Gaza. "Nu putem privi în altă direcţie. Eu nu voi tăcea"

Alegeri SUA 2024. S-au stabilit clar adversarii în cursa pentru Casa Albă: Donald Trump o va înfrunta pe Kamala Harris. Vicepreşedintele lui Biden este sigură de nominalizare după ce a primit azi şi sprijinul lui Barack Obama. Harris s-a întâlnit cu premierul israelian Ben...

OpenAI anunţă un motor de căutare numit SearchGPT

OpenAI a anunţat un prototip al motorului său de căutare, numit SearchGPT, care îşi propune să ofere utilizatorilor ”răspunsuri rapide şi în timp util cu surse clare şi relevante”, transmite CNBC.

Seceta face prăpăd în România. Agricultorii, în pragul catastrofei: "Nu am mai văzut aşa ceva din 2003"

Agricultura românească este uscată de secetă, dar inundată de promisiuni. Multe din culturile de porumb şi floarea-soarelui sunt distruse, din producţia de grâu vom pierde un milion de tone, dar de la Guvern situaţia nu se vede atât de rău.

CALCUL. Cât au cheltuit partidele pentru fiecare europarlamentar ales

Bani albi pentru alegeri grele. Partidele şi alianţele politice au cheltuit peste 29 de milioane de euro într-o singură lună în campania electorală pentru Parlamentul European. PSD şi PNL sunt campioane absolute. 

Cea mai ieftină staţiune de pe litoral. Cât costă noaptea de cazare sau şezlongul pe plajă

Se anunţă un val de turişti pe litoral weekendul acesta, înainte să înceapă luna august, vârful de sezon. Mulţi se plâng, însă, de preţuri şi sunt în căutarea unor staţiuni mai prietenoase cu bugetul de vacanţă.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..