Fenomen rar pe cer: Apus de soare divizat

Fenomen rar pe cer: Apus de soare divizat
📅 2023-12-02

La apusul soarelui, cerul s-a împărţit în două părţi, una viu colorată, în portocaliu, iar celalaltă întunecată.

Specialiştii au numit iluzia un "apus de soare divizat", un fenomen extrem de rar. 

Imaginile surprinse pe autostradă fac acum înconjorul lumii, pe reţelele sociale. 

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Surpriză neplăcută pentru câţiva şoferi gălăţeni. S-au trezit cu mașinile zgâriate, stropite cu vopsea şi cauciucurile tăiate

Mai mulţi şoferi din Galaţi au avut parte de o surpriză neplăcută sâmbătă dimineaţa. Aceştia s-au trezit cu maşinile vandalizate, mai exact zgâriate sau stropite cu vopsea, dar şi cu roţile sparte. Poliţiştii din oraş bănuiesc că de vină ar fi doi copii.

Bărbat de 34 de ani din Breaza, prins gonind pe autostrada A3 cu 210 km/h

Şofer de 34 de ani din Breaza, prins la volanul unei maşini, gonind pe autostrada A3 cu 210 kilometri pe oră.

Români blocaţi în Munchen din cauza vremii. Oamenii au stat 4 ore într-un avion înzăpezit până să fie salvaţi de pompieri: "Nu mai aveam aer. Oribil!"

A fost haos aseară pe aeroportul din Munchen, Germania. Mai multe avioane nu au putut decola sau ateriza din cauza ninsorilor și temperaturor scăzute. 

Accident cumplit în localitatea Gheboieni din Dâmboviţa. Un copil a murit, iar o altă persoană se zbate între viaţă şi moarte

Un accident cumplit a avut loc, sâmbătă după amiază, în localitatea Gheboieni din judeţul Dâmboviţa. Un copil a decedat, iar o un adult se află în stop cardio-respirator, scrie news.ro.

East 17, celebra trupă a anilor 90, revine cu un nou hit de Crăciun

Celebra trupă a anilor 90, East 17, revine cu un nou hit de Crăciun, intitulat Merry Quitmas. Videoclipul piesei reaminteşte de o altă melodie faimoasă a trupei, Stay Another Day, care a condus topurile muzicale trei săptămâni la rând în 1994.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..