Kamala Harris îi cere lui Benjamin Netanyahu să pună capăt războiului din Gaza. "Nu putem privi în altă direcţie. Eu nu voi tăcea"

Kamala Harris îi cere lui Benjamin Netanyahu să pună capăt războiului din Gaza. "Nu putem privi în altă direcţie. Eu nu
📅 2024-09-07

Barack Obama e ultimul nume mare din tabăra democrată care nu anunţase public susţinerea pentru Kamala Harris. Echipa de campanie a vicepreşedintelui a anunţat printr-un clip video că ultima bucată din puzzle s-a aşezat la locul ei. 

Kamala Harris, întâlnire cu premierul Israelului

Revenită la Washington din Texas, Kamala Harris şi-a făcut publică şi poziţia faţă de războiul dintre Israel şi Hamas. S-a întâlnit cu premierul israelian şi i-a atras atenţia că situaţia din Gaza este dramatică. 

Vezi și

"Imaginile cu copii morți și cu oameni disperați, înfometați, care fug către un loc sigur, strămutați pentru a doua, a treia sau a patra oară... Nu putem privi în altă direcţie în fața acestor tragedii. Nu ne putem permite să devenim amorțiți în faţa suferințelor, iar eu nu voi tăcea", spune Kamala Harris, vicepreședintele SUA.

Harris a cerut încetarea focului pentru a permite ostaticilor cu cetăţenie americană să fie eliberaţi de Hamas. O poziţie similară cu a preşedintelui Biden, care s-a ferit însă să critice prea tare Israelul pentru campania din Gaza. Liderul de la Casa Albă s-a întâlnit şi el cu Netanyahu. 

"Ne cunoaștem de 40 de ani. De la un evreu sionist mândru la un sionist irlandezo-american mândru, vreau să vă mulţumesc pentru cei 50 de ani de serviciu public şi sprijin pentru Israel", spune Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului. 

În timpul întâlnirii celor doi, activiştii pro-Palestina au protestat pentru a doua zi la rând faţă de prezenţa lui Netanyahu în Statele Unite. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică. Locul 2 în Europa și 8 în lume

România a câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică, desfăşurată în Alexandria, Egipt, în perioada 1-8 septembrie 2024, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Topul celor mai bune ţări pentru a te retrage la pensie. Pe locul 4, o destinaţie de vacanţă iubită de români

Să te muţi pe o insulă la pensie. E visul multor oameni pentru o bătrânețe fără griji. Care sunt cele mai bune țări pentru toamna vieţii, conform celui mai recent top american.

Trabant "tunat" cu 10.000 de euro, din '88, la paradă prin Buftea. "Acesta roz a fost prima iubire"

O simpatică paradă pe patru roţi a adus culoare şi a stârnit zâmbete pe străzile oraşului Buftea, de lângă Bucureşti. Zeci de maşini Trabant au defilat sub privirile curioase ale localnicilor. Mulţi au aflat abia atunci că în anii 70 comuniştii au inventat acest automobil ...

Destine curmate pe "Drumul Morţii". Doi tineri de 21 şi 26 de ani au murit pe loc, după un accident frontal în apropiere de Bacău

Încă o tragedie pe Drumul Morţii. Doi tineri au decedat, iar alte două persoane au fost grav rănite, într-un accident înfiorător produs între Bacău şi Adjud.

Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene

Guvernul vrea să facă lumină într-un domeniu gri, care îngrijorează toată Uniunea Europeană: tranzacţiile imobiliare cu monede virtuale. Peste 100 de apartamente de lux, cu finisaje premium şi preţuri de sute de mii de euro, au fost vândute astfel în ultimii doi ani. Execu...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..