Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-22

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Preşedintele Braziliei şi-a anulat vizita în Rusia pentru summitul BRICS. Ce a păţit Lula da Silva. "A fost vina mea"

Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a explicat luni că a fost nevoit să îşi anuleze călătoria în Rusia pentru summitul BRICS, scrie news.ro.

Zelenski cere ajutorul Occidentului după implicarea Coreei de Nord în război: "Putin se teme de pace"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, declară, după decizia SUA privind un nou pachet de apărare în valoare de 400 de milioane de dolari şi un pachet separat pentru finanţarea producţiei de drone ucrainene, în valoare de 800 de milioane de dolari, că au nevoie de hotărârea ...

Rapid - Farul 5-0, meciul ce reaprinde speranţele de play-off în Giuleşti. Clasamentul Superligii de fotbal, după 13 etape

Luni seara, în ultimul meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal, Rapid Bucureşti a trecut la scor, 5-0, de Farul Constanţa, la capătul uneia dintre cele mai bune evoluţii avute de giuleşteni în ultimii ani.

Britney Spears s-a căsătorit cu ea însăşi. "Cel mai tare lucru pe care l-am făcut"

Britney Spears şochează din nou. Vedeta a postat pe Instagram o poză în care apare în rochie de mireasă, unde în descriere anunţă că s-a căsătorit cu ea însăşi, scrie Agerpres.

Coreea de Nord reacționează, după ce a fost acuzată că va trimite 12.000 de soldați Rusiei, pe frontul din Ucraina

Coreea de Nord a negat luni că ar furniza Rusiei trupe care ar putea fi mobilizate în conflictul din Ucraina, un reprezentant al Phenianului la ONU mergând până a califica afirmaţia Seulului drept "zvon fără fundament", relatează AFP.

"Mi-a explicat că a leşinat". Filmul accidentului în care o şoferiţă a făcut praf 13 maşini parcate pe Şoseaua Mihai Bravu, în Bucureşti

Haos noaptea trecută pe o şosea din Sectorul 3 al Capitalei. 13 mașini parcate au fost lovite de o șoferiță care a pierdut controlul volanului. Totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce femeia plecase de acasă. Aceasta a declarat că i s-a făcut rău și că a rămas cu ...

Când începe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2024. De ce vedem deja reclame ale candidaţilor

Pentru România, anul 2024 este unul vital în condiţiile în care, practic, în acest an ne decidem viitorul pentru că avem programate tot felul de alegeri, de la cele locale şi europarlamentare, desfăşurate deja în vară, şi până la alegerile prezidenţiale 2024 sa...

Liam Payne avea un cocktail de droguri în organism atunci când a murit. Ce este '"cocaina roz"

Fostul cântăreţ al trupei One Direction Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte t...

Primul balon stratosferic din lume, într-o expediţie la 32 de kilometri deasupra Pământului. Miliardarul Richard Branson îl va pilota

În doar câteva luni, celebrul miliardar Richard Branson va co-pilota primul balon stratosferic din lume, într-o expediţie la 32 de kilometri deasupra Pământului.

Ucraina a atacat cu drone mai multe fabrici de alcool din Rusia. Explozie la una dintre cele mai vechi uzine de etanol ale rușilor

Atacurile dronelor ucrainene din timpul nopţii au provocat o explozie şi un incendiu la o uzină de etanol şi au avariat alte două întreprinderi producătoare de alcool din Rusia, au declarat marţi oficiali ruşi, relatează Reuters.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.