La o zi după ce au montat-o, centrala le-a adus sfârşitul. Soţ şi soţie, morţi sub dărâmături, după o explozie care le-a pus casa la pământ, în Olt 

La o zi după ce au montat-o, centrala le-a adus sfârşitul. Soţ şi soţie, morţi sub dărâmături, după o explozie care le-a
📅 2024-07-27

O explozie a centralei termice a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din judeţul Olt, iar în urma deflagraţiei mai multe elemente ale locuinţei s-au prăbuşit, iar două persoane au fost prinse sub dărâmături. 

Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost scos conştient dintre dărâmături şi transportat de urgenţă la spitalul din Slatina. Din cauza rănilor grave, nu a putut fi însă salvat. Vecinii susţin că acesta a montat centrala abia ieri. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Cel puţin 30 de morţi şi 100 de răniţi într-un atac israelian asupra unei şcoli din Gaza

Război Israel - Hamas. Ministerul Sănătăţii al Hamas din Fâşia Gaza a anunţat sâmbătă că o lovitură israeliană asupra unei şcoli din centrul teritoriului palestinian s-a soldat cu 30 de morţi şi peste 100 de răniţi, relatează AFP.

Formula 1. Calificările pentru Marele Premiu al Belgiei sunt acum LIVE. Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Iată programul Marelui Premiu al Belgiei, ultimul Grand Prix dinaintea vacanţei de vară din Formula 1. Etapa cu numărul 14 a sezonului 2024 va avea loc pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps.

O maşină a intrat în mulţime şi a ucis 8 oameni, într-un oraş din China. Alte 5 persoane, rănite în accident

Un autovehicul a intrat sâmbătă în mulţime într-un oraş mare din centrul Chinei, omorând opt persoane şi rănind cinci, dintre care doi grav, au anunţat autorităţile, fără a preciza dacă gestul a fost intenţionat sau nu, relatează AFP, DPA şi Reuters.

Vârsta de la care românii încep să aibă probleme majore de sănătate. Suntem sub media UE

Românii trăiesc, în medie, 59 de ani fără să se confrunte cu probleme de sănătate majore, cu trei ani şi jumătate mai puţin decât media Uniunii Europene, transmite Mediafax.

Comisar de la Garda de Coastă Constanţa, prins beat şi drogat la volan în timpul serviciului

Un comisar de la Garda de Coastă Constanţa a fost prins beat şi drogat la volan, chiar în timpul serviciului. Circula haotic pe drumul dintre staţiuni, aşa că poliţiştii l-au oprit. Avea o alcoolemie uriaşă, aproape de comă, iar aparatele au indicat că este şi sub influenţa substabţelo...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..