Festivalul de film de la Veneția 2024. Daniel Craig, aplaudat 9 minute în șir pentru rolul principal din filmul Queer. Cum a ajuns să joace în el

Festivalul de film de la Veneția 2024. Daniel Craig, aplaudat 9 minute în șir pentru rolul principal din filmul Queer. C
📅 2024-09-16

Daniel Craig şi soţia sa, Rachel Weisz, au strălucit pe covorul roşu. Actriţa a atras toate privirile îmbrăcată cu o rochie din paiete albastre, în timp ce fostul agent 007 a fost elegant ca de obicei. Starul a salutat mulţimea de fani şi a semnat autografe fără să se plictisească. Au urmat apoi minute în şir de aplauze pentru faimosul actor care joacă rol principal în Queer.

În Queer, Daniel Craig joacă rolul unui infractor care fuge din New Orleans spre Ciudad de Mexico în anii 1940. Acolo se îndrăgosteşte de un ofițer de marină dependent de droguri, un rol în care puţini l-ar fi văzut.

Festivalul de film de la Veneția 2024. Apariții spectaculoase pe covorul roșu

Vezi și

"Un domn care se află acum în sală m-a întrebat „Ce zici de Daniel Craig?“ Și i-am spus „M-am gândit la el, dar nu va spune niciodată Da“. Iar el mi-a spus „Hai să întrebăm“. Și a spus „Da“ și a fost un „Da“ definitiv"Luca Guadagnino, regizor.

La capitolul dive, Georgina Rodriguez a ieşit în evidenţă pe covorul roşu, într-o rochie simplă, de mătase albă, care i-a pus decolteul în evidenţă. Mădălina Ghenea nu a lipsit. I-a făcut concurenţă Georginei într-o rochie bej, care îi sublinia silueta. Lady Gaga şi Joaquin Phoenix şi-au făcut şi ei apariţia la prezentarea filmului Joker: Delir în Doi, în care sunt capete de afiş.

Lady Gaga şi Joaquin Phoenix şi-au salutat entuziasmaţi mulţimile de fani, care nu i-au lăsat să plece până nu le-au obţinut semnăturile.

În noua peliculă regizată de Todd Phillips, muzica joacă un rol important. Personajele Joker şi Harley Quinn cântă și dansează. Lady Gaga și Joaquin Phoenix au cântat live pe platourile de filmare.

În afara competiției, a fost prezentat, astăzi, şi documentarul Things We Said Today regizat de Andrei Ujica. Filmul are ca sursă de inspiraţie faimosul concert Beatles de pe stadionul Shea din New York din 1965, iar titlul este inspirat de o melodie a legendarei trupe. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ➜

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Asia Express, sezonul 7. Proba care i-a adus în pragul disperării pe concurenţi. "Urlam ca bezmeticele"

Asia Express, sezonul 7. Concurenții s-au grăbit să înceapă o nouă zi de aventură. Echipele au avut de dus la bun sfârșit o probă care în teorie părea simplă, însă le-a dat mari bătăi de cap.

Studiu revoluționar despre schimbările din creierul femeilor, în timpul sarcinii. Rezultate surprinzătoare

Un studiu revoluționar a documentat cele mai importante schimbări care se petrec în creierul femeilor pe parcursul sarcinii, dar și după naștere.

"Ne-am pregătit să purtăm un lung război de uzură", susține liderul Hamas, într-un mesaj pentru rebelii houthi

Liderul Hamas, Yahya Sinwar, a declarat luni că mişcarea islamistă palestiniană este pregătită pentru un "lung război de uzură" împotriva Israelului, într-un mesaj adresat rebelilor houthi din Yemen, care au efectuat duminică un rar atac cu rachete asupra centrului Israelulu...

Copilă de 13 ani, căutată de poliție în Botoșani. Anastasia a plecat de acasă fără să le spună părinților unde merge și nici nu i-a mai sunat de atunci

O copilă de 13 ani este dată dispărută în Botoșani. Anastasia a plecat de acasă fără să-și anunțe părinții unde merge. Nimeni nu a mai putut să dea de ea, după ce a ieșit din casă.

Filmul ultimei tentative de asasinare a lui Donald Trump. Suspectul, ascuns în tufișuri, voia să-l ucidă cu un AK-47, pe terenul de golf

Donald Trump a scăpat dintr-o nouă tentativă de asasinat, a doua în două luni. Un american care l-a votat la ultimele alegeri a vrut să îl împuşte pe terenul de golf. Bărbatul, critic înfocat al lui Putin şi susţinător aprig al Ucrainei, a luptat voluntar alături de a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..