Cel mai bun oraș din România pentru pensionari. Cu 720 de euro pe lună pot avea un trai decent

Cel mai bun oraș din România pentru pensionari. Cu 720 de euro pe lună pot avea un trai decent
📅 2024-07-25

Un apartament pentru două persoane situat într-o clădire istorică din piața Maria. Preţul este unul accesibil şi este aproape de centrul oraşului. 

Timişoara se află pe locul cinci, într-un top al orașelor în care poți trăi ieftin ca pensionar, realizat de The Travel. Potrivit calculelor specialiştilor străini, e nevoie de 720 de euro pe lună pentru un trai decent, care acoperă de la mâncare la activităţi culturale. Totusi, suma este puţin cam mică, spun localnicii.

Vezi și

 Timișoara, "Oraşul Florilor", are multe avantaje

Pe primul loc, în clasamentul făcut de publicaţia de călătorii este oraşul El Jadida, din Maroc. Aici poţi să trăieşti cu 460 de euro pe lună. 

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Democraţii schimbă regulile pentru a o confirma pe Kamala Harris mai repede dacă nu se mai prezintă niciun alt candidat

Alegeri SUA 2024. Comitetul Naţional Democrat (DNC) a anunţat miercuri noi reguli care îi vor permite vicepreşedintei Kamala Harris să devină candidat oficial la preşedinţia Statelor Unite înainte de 7 august dacă, aşa cum este de aşteptat, nu se mai prezintă niciun alt candidat,...

Florentina Iuşco, suspendată pentru dopaj înainte de Jocurile Olimpice. România rămâne cu 106 sportivi

Atleta română Florentina Iuşco nu va putea concura la Jocurile Olimpice de la Paris. Tribunalul de Arbitraj Sportiv - TAS a confirmat, joi, parţial, un apel al Agenţiei Mondiale Antidoping, după un test pozitiv al sportivei la o substanţă interzisă.

O nouă limită în cuplu a fost încălcată pe Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă Andrei: "Prima oară când ne-am sărutat?! Nu pot să spun în cuvinte!"

Se anunţă zile şi nopţi tot mai fierbinţi pe Insula Iubirii. Testul devine din ce în ce mai greu de suportat, iar emoţiile scapă tot mai des de sub control. Un lucru e cert şi tot mai mulţi încep să îl simtă pe propria lor piele: efectul de domino al trădărilor a început s...

Reacția lui Ciolacu, după ce Nicolae Ciucă a declarat că impozitarea progresivă reprezintă "o linie roșie"

Premierul Marcel Ciolacu a reamintit, la începutul şedinței de Guvern, priorităţile acestui Guvern, argumentând că aude prea multe discuţii în ultimele zile ”despre linii roşii sau galbene”. ”Acest Guvern nu este al vreunui partid, acest Guvern este al Rom&acir...

Corpul de control trimis la Arhitectură. Sute de candidaţi admişi şi apoi respinşi acuză că notele au fost măsluite

Ministrul Educaţiei a trimis Corpul de control la Universitatea de  Arhitectură "Ion Mincu"  după scandalul de marţi în care a fost implicată şi poliţia. Sute de candidaţi s-au trezit respinşi după ce în urmă cu trei zile erau pe lista de admişi şi invers.&nbs...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..