Ialomița: O tânără s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu după ce a fost bătută de tatăl ei

Ialomița: O tânără s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu după ce a fost bătută de tatăl ei
📅 2024-09-16

Marți, 3 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Fetești, ar fi fost agresată fizic de tatăl său, un bărbat de 55 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că în acea zi, în jurul orei 20.00, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tatăl ar fi agresat-o fizic pe fiica de 18 ani în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Fetești.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați de o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Bordușani, cu privire la faptul că fiica sa de 18 ani ar fi fost agresată fizic de tatăl său, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 3 septembrie, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tatăl ar fi agresat-o fizic pe fiica de 18 ani în timp ce se aflau la locuința comună de pe raza comunei Făcăeni.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, însă tânăra de 18 ani s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri obiectiv

RAJA: Lipsă apă în cartierul Coloniști din Fetești

UPDATE: Ca urmare a unor dificultăți de ordin tehnic, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a intervenției din municipiul Fetești, până în jurul orei

Două accidente rutiere produse în Slobozia (cartier Bora)

Salvatorii ialomițeni au intervenit astăzi, 13 septembrie, la două accidente rutiere produse în municipiul Slobozia (cartier Bora). În primul eveniment rutier au fost implicate trei

Misiunile jandarmilor ialomițeni la sfârșit de săptămână

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță

Jandarmii ialomițeni au capturat un șarpe înfășurat în perdeaua unui geam de la o casă din localitatea Stejaru

Marți, 10 septembrie, în jurul orei 15:30, jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în localitatea Stejaru, județul Ialomița, ca urmare a unei sesizări prin

13 septembrie – Ziua Pompierilor din România. Porți deschise la ISU Ialomița

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 176 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..