Gazduita de CNN, prima dezbatere Trump-Biden nu poate fi corecta | NewsIn

Gazduita de CNN, prima dezbatere Trump-Biden nu poate fi corecta | NewsIn
📅 2024-07-13

Prima dezbatere din duelul prezidential pentru Casa Alba, intre democratul Joe Biden, actualul presedinte, si candidatul republican, Donald Trump, fost presedinte american, va fi gazduita de CNN.

Canalul de televiziune american are o audienta scazuta in SUA si e recunoscut pentru faptul ca face propaganda democrata, manipuleaza si distorsioneaza adevarul. Greu de inteles de ce Trump a acceptat aceasta dezbatere.

Va fi fara public si cu microfoanele taiate. In timp ce vorbeste unul dintre candidati, celalalt va avea microfonul taiat, pentru a nu putea riposta. Este o dovada clara ca CNN si stapanii sai democrati se tem ca Trump va da replica imediat contracandidatului sau, in timp ce Joe Biden, greoi si parand ca are probleme neurologice, va fi total eclipsat.

Cei mai vârstnici doi candidați din istoria Americii – Biden are 81 de ani, iar Trump 78 Trump – vor sta în spatele unui pupitru timp de 90 de minute.

CNN da asigurări că cei doi moderatori ai săi, Jake Tapper și Dana Bash, două dintre figurile marcante ale rețelei, “vor folosi toate instrumentele de care dispun pentru ca timpii de vorbire sa fie respectați și dezbaterea civilizată”. Ambii moderatori sunt cunoscuti ca fiind lipsiti de obiectivitate jurnalistica si fiind nu jurnalisti, ci agenti propagandistici democrati.

Ultimul cuvânt pentru Trump

Joe Biden a câștigat o tragere la sorți pentru a alege pe ce parte a scenei va sta sau dacă va vorbi primul sau al doilea în timpul declarațiilor finale. Președintele demisionar a optat să stea în partea dreaptă a ecranului, lăsându-i lui Donald Trump alegerea de a vorbi ultimul și de a închide dezbaterea.

Joe Biden și Donald Trump nu vor avea telepromptere sau mici fișe pregătite, dar le va fi pus la dispoziție ceva pe care să ia notițe. Ei nu vor putea vorbi cu echipele lor în timpul celor două pauze publicitare.

Dezbaterea va fi retransmisa de Fox News.

Eveniment esențial, dar nu neapărat decisiv, al unei campanii prezidențiale americane, dezbaterea este urmărită masiv: 84 de milioane de telespectatori pentru primul duel dintre Hillary Clinton și Donald Trump, un record, și 73 de milioane pentru prima dezbatere Biden-Trump în 2020.

Dar este pentru prima dată când dezbaterea este organizată atât de devreme, cu mai mult de patru luni înainte de alegeri și chiar înainte ca candidații să fi fost desemnați oficial de partidele lor.

Monica

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri newsin

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani. Sscriitorul Ismail Kadare, autor al unor opere monumentale sub tirania comunistă a lui Enver Hoxha și considerat cel mai mare autor albanez al secolului  al XX-lea și al începu...

Iulie va fi canicular

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie. In perioada 1 – 8 iulie, cu excepția regiunilor vestice unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specif...

Un avion electric chinezesc de 4 tone parcurge mii de kilometri: o premieră mondială!

Aviația electrică a viitorului ar putea face un salt calitativ înainte cu ajutorul unei baterii cu o densitate enormă. Compania care a pus-o la punct, CATL, susține că aceasta ar trebui să permită unui avion de opt tone să parcurgă până la 2 000 de kilometri. Zborul unui avion mai greu decât aeru...

ANPC face verificari la Otopeni, in urma plangerilor pasagerilor

Mai multi pasageri au semnalat, inclusiv pe retelele de socializare, defecțiuni la sistemul de ventilație din Aeroportul Internațional Henri Coandă, pe fondul temperaturilor caniculare din aceste zile. In urma acestor informatii din spatiul public, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumato...

Premiera in ultimii 24 de ani de fotbal romanesc: nationala ajunge in optimi la EURO 2024

Zvonurile ca Romania si Slovacia s-ar fi inteles sa faca egal pentru a ajunge, ambele, in optimi, sunt o rusine – a declarat antrenorul tricolorilor, Edward Iordanescu, la finalul partidei care s-a terminat cu scor 1-1. Slovacia a deschis scorul prin Ondrej Duda, in minutul 24, dar Romania a egal...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..