Nicușor Dan anunță victoria în cazul Cathedral Plaza

Nicușor Dan anunță victoria în cazul Cathedral Plaza
📅 2024-10-18

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut vineri un anunț important privind soarta clădirii Cathedral Plaza. Curtea de Apel București a respins definitiv posibilitatea legalizării construcției, deschizând astfel calea pentru demolarea acesteia.

Edilul a subliniat că decizia vine după un maraton juridic de 18 ani, demonstrând că justiția, deși uneori lentă, își urmează cursul.

Nicușor Dan a estimat că operațiunea de demolare va costa între 5 și 8 milioane de euro.

Cheltuielile vor fi inițial suportate de Primăria Municipiului București, urmând ca suma să fie recuperată de la Primăria Sectorului 1, a spus primarul general.

Citește pe Antena3.ro
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Ciucu susţine împărţirea banilor între PMB şi sectoare, în funcţie de competenţe: Altfel, se va ajunge la o babilonie în CGMB

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a subliniat vineri importanţa împărţirii banilor între Primăria Capitalei şi primăriile de sector pe criterii obiective, în funcţie de competenţele pe care le are fiecare autoritate locală.

3 rețete de salate calde pentru vremea rece

Vremea rece ne face să simțim nevoia unor preparate culinare calde. Pe lângă mâncărurile obișnuite, unele salate te-ar putea cuceri cu savoarea lor.

Dezvăluiri incendiare din interiorul AUR. Cât costă un loc eligibil în Parlament

Ringo Dămureanu, deputat în cadrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor din județul Dolj, a spus, la Antena 3 CNN, cum formațiunea i-a cerut 60.000 de euro pentru a prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare. El a mărturisit că mai mulţi membrii din partid se afla în această situaţie,...

Modificări la noua lege a pensiilor. Cine sunt românii cărora le vor crește veniturile

Proaspăt intrată în vigoare, noua lege a pensiilor ar putea fi modificată în perioada următoare, potrivit unui proiect de lege aflat în dezbaterea Senatului.

Nicuşor Dan: E decizia CGMB dacă va exista o a treia întrebare la referendum privind prevenţia consumului de droguri

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, vineri, că aparţine Consiliului General decizia includerii unei a treia întrebări la referendumul local referitoare la prevenţia consumului de droguri în şcoli.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.