Inconștiență la volan: șoferiţă din Bucureşti, depistată cu 127 km/h la Sascut. Dimineaţă, doi tineri muriseră aici

Inconștiență la volan: șoferiţă din Bucureşti, depistată cu 127 km/h la Sascut. Dimineaţă, doi tineri muriseră aici
📅 2024-09-15

O tânără în vârstă de 24 ani, din Bucureşti, a fost depistată, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, conducând cu viteza de 127 kilometri pe oră, în localitatea Sascut.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, şoferiţa are permis de conducere de trei luni de zile în maşină se afla un minor în vârstă de 4 ani.

"Tânăra a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1.485 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 120 zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Creţu.

Sâmbătă dimineaţă, doi tineri au murit şi alte două persoane au fost rănite grav în urma coliziunii dintre două autoturisme, la Sascut.

Poliţiştii fac apel la toţi participanţii la traficul rutier să conştientizeze faptul că nerespectarea regulilor de circulaţie poate conduce la tragedii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

AGERPRES 

  • Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor
  • „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul.” Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop
  • Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
  • SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
  • "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
  • Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Un bărbat din Dâmbovița și-a agresat sexual fiica vitregă, în vârstă de 14 ani

Un bărbat de 35 de ani, din Cornești, județul Dâmbovița, a fost arestat preventiv, acuzat că și-a agresat sexual fiica vitregă, în vârstă de 14 ani.

Surprize plăcute și schimbări drastice pentru trei zodii pe 15 septembrie 2024

Viața se schimbă drastic pentru aceste trei semne zodiacale. Ziua de 15 septembrie 2024 le aduce acestor nativi multe surprize plăcute. Este un momentu oportun pentru a-ți îmbunătîți semnificativ calitatea vieții.

Un procuror cere 6 ani de închisoare pentru vicepremierul Italiei, Matteo Salvini. Ce acuzații i se aduc?

Un procuror italian a cerut sâmbătă unui judecător condamnarea liderului Ligii de dreapta, Matteo Salvini, la șase ani de închisoare pentru decizia sa din 2019 de a împiedica debarcarea a peste 100 de migranți în țară, scrie Reuters.

Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Urmează o perioadă plină de surprize și schimbări

Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Deși ai putea crede că anul 2024 și-a încheiat urcușurile și coborâșurile, această săptămână demonstrează că aventura continuă. Cu toate provocările din această perioadă, există oportunități pentru odihnă și recuperare, așa că încearcă să te sprijini p...

ANSVSA cere proprietarilor de animale din zonele afectate de inundaţii să coopereze cu medicii veterinari

Recomandăm tuturor proprietarilor de animale din zonele afectate de inundaţii să coopereze cu medicii veterinari pentru efectuarea acţiunilor sanitare veterinare de necesitate, solicită Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), într-un comunicat transmis.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..