O educatoare a lovit un copil de 1 an și 8 luni într-o grădiniță din Brăila

O educatoare a lovit un copil de 1 an și 8 luni într-o grădiniță din Brăila
📅 2024-10-18

O educatoare în vârstă de 68 de ani este cercetată după ce ar fi lovit o fetiță de 1 an și 8 luni într-o grădiniță din Brăila. Incidentul a avut loc marți, în timpul programului.

Cazul a ieșit la iveală în urma apariției unor imagini în spațiul public, care arată copilul lovit. Polițiștii din Brăila s-au autosesizat vineri și au început o anchetă.

„Din verificările efectuate a reieșit că la data de 15 octombrie a.c., în intervalul orar 09:30-10:00, o femeie în vârstă de 68 de ani, cadru didactic, în timp ce se afla în incinta unei grădinițe din municipiul Brăila, în timpul programului, ar fi lovit cu palma un copil de 1 an și 8 luni”, arată IPJ Brăila.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, s-a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Cercetările sunt în curs de desfășurare.

Părinții copilului nu au dorit să ceară emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Citește pe Antena3.ro
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Miriam Răducanu celebrată la centenar în FNT 2024

Festivalul Național de Teatru 2024 o celebrează, cu prilejul împlinirii a unui secol de viață (s-a născut pe data de 17 octombrie), pe Miriam Răducanu – dansatoarea, coregrafa, profesoara, artista care a inspirat nume reprezentative ale coregrafiei românești.

Ciucu susţine împărţirea banilor între PMB şi sectoare, în funcţie de competenţe: Altfel, se va ajunge la o babilonie în CGMB

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a subliniat vineri importanţa împărţirii banilor între Primăria Capitalei şi primăriile de sector pe criterii obiective, în funcţie de competenţele pe care le are fiecare autoritate locală.

3 rețete de salate calde pentru vremea rece

Vremea rece ne face să simțim nevoia unor preparate culinare calde. Pe lângă mâncărurile obișnuite, unele salate te-ar putea cuceri cu savoarea lor.

Dezvăluiri incendiare din interiorul AUR. Cât costă un loc eligibil în Parlament

Ringo Dămureanu, deputat în cadrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor din județul Dolj, a spus, la Antena 3 CNN, cum formațiunea i-a cerut 60.000 de euro pentru a prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare. El a mărturisit că mai mulţi membrii din partid se afla în această situaţie,...

Modificări la noua lege a pensiilor. Cine sunt românii cărora le vor crește veniturile

Proaspăt intrată în vigoare, noua lege a pensiilor ar putea fi modificată în perioada următoare, potrivit unui proiect de lege aflat în dezbaterea Senatului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.