Amendă uriașă, aplicată pentru abandonul unor pisci

Amendă uriașă, aplicată pentru abandonul unor pisci
📅 2024-09-16

Un bărbat de 54 de ani, din orașul Botoșani, a fost amendat cu 12.000 de lei, pentru că a abandonat pisici.

Acesta a fost surprins, în luna august 2024, în timp ce abandona mai mulți pui de pisică în zona cu vegetație a Gării din Botoșani.

În august, Biroul pentru Protecția Animalelor a dat peste 30 de amenzi pentru fapte similare, în valoare de 130.000 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, nerespectarea programului de gestionare al câinilor fără stăpân și pentru nerespectarea legislației privind protecția animalele, în special a condițiilor de viață și bunăstare a animalelor, informează IPJ Botoșani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

De ce RO-ALERT nu trimite mesaj în caz de cutremur? Explicația lui Raed Arafat

În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.

Influența Eclipsei de Lună plină asupra tuturor zodiilor

Luna plină este un moment pentru eliberare și renunțare. Dacă ai un exces în viața ta, acesta este momentul să scapi de el - prin meditație, schimb de gânduri sau practică spirituală, Lunile pline reprezintă un punct în care ne putem elibera. Luna Plină în Pești, din 17 septembrie 2024, este un i...

Poliţiştii au confiscat peste 170 de metri cubi de lemn, în valoare de circa 148.000 lei

Poliţiştii din Sălaj au confiscat peste 170 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 147.870 de lei, la finalul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni în cadrul căreia au verificat şapte societăţi comerciale şi şase transporturi de material lemnos.

Familia regală britanică transmite urări prinţului Harry, la împlinirea a 40 de ani, o premieră după 2021

Familia regală britanică i-a transmis duminică urări prinţului Harry cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, o premieră după anul 2021, relatează AFP.

Presupusa tentativă de asasinare a lui Trump: Zelenski condamnă "violenţa politică"

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat luni "violenţa politică" după presupusa tentativă de asasinat împotriva candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidenţiale din noiembrie în SUA, relatează AFP.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..