Student la farmacie reținut pentru fabricarea de droguri cu rețete învățate la facultate

Student la farmacie reținut pentru fabricarea de droguri cu rețete învățate la facultate
📅 2024-10-18

DIICOT anunță reținerea a doi tineri din județul Harghita, suspectați de trafic de droguri de mare risc. Unul dintre ei, student, și-a folosit cunoștințele dobândite la cursuri pentru a produce droguri.

Procurorii DIICOT Harghita au dispus, joi, reținerea a doi tineri, de 23 și 25 de ani, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc și tentativă la trafic de droguri de mare risc.

În acest an, tânărul de 25 de ani a procurat și vândut droguri de mare risc sub formă de substanță cristalină, iar joi avea la domiciliul său, pentru vânzare, o cantitate de amfetamină (drog de mare risc).

Cu privire la tânărul de 23 de ani, cercetările au scos la iveală că acesta, folosind cunoștințele dobândite la cursurile universitare cu profil farmaceutic, pe care le urmează, a făcut rost de substanțe (precursori) necesare preparării de droguri sub formă de cristal. La percheziția făcută în casa sa au fost ridicate mijloace și instrumente necesare producerii de droguri.

Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a suspectului de 25 de ani, pentru o perioadă de 30 zile.

Citește pe Antena3.ro
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

3 rețete de salate calde pentru vremea rece

Vremea rece ne face să simțim nevoia unor preparate culinare calde. Pe lângă mâncărurile obișnuite, unele salate te-ar putea cuceri cu savoarea lor.

Dezvăluiri incendiare din interiorul AUR. Cât costă un loc eligibil în Parlament

Ringo Dămureanu, deputat în cadrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor din județul Dolj, a spus, la Antena 3 CNN, cum formațiunea i-a cerut 60.000 de euro pentru a prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare. El a mărturisit că mai mulţi membrii din partid se afla în această situaţie,...

Modificări la noua lege a pensiilor. Cine sunt românii cărora le vor crește veniturile

Proaspăt intrată în vigoare, noua lege a pensiilor ar putea fi modificată în perioada următoare, potrivit unui proiect de lege aflat în dezbaterea Senatului.

Nicuşor Dan: E decizia CGMB dacă va exista o a treia întrebare la referendum privind prevenţia consumului de droguri

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, vineri, că aparţine Consiliului General decizia includerii unei a treia întrebări la referendumul local referitoare la prevenţia consumului de droguri în şcoli.

Putin vede în declaraţiile lui Zelenski despre arma nucleară o ''provocare periculoasă''

Preşedintele rus Vladimir Putin a calificat vineri drept ''provocare periculoasă'' declaraţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a sugerat joi, la Bruxelles, că Ucraina ar putea încerca să dobândească arma nucleară, transmite AFP.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.