Vești bune despre proiectele generate de GALA HOP 2024

Vești bune despre proiectele generate de GALA HOP 2024
📅 2024-09-16

Uniunea Teatrală din România dezvăluie o parte din fructele Galei HOP 2024, cărora speră că se vor adăuga și altele.

Prin ediția de acest an a Galei Tânărului actor s-a crea contextul propice unor întâlniri și prietenii prodigioase pentru tinerii actori:

  • Theodora Pintilie și Mihai Andrei Pleșa, câștigătorii premiului „Cornel Todea”, premiul pentru cea mai bună trupă de actori cu spectacolul „Obsesiv-Impulsiv”, vor prezenta momentul lor în cadrul Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, la București, pe 8 septembrie, la invitația regizoarei Chris Simion Mercurian.
  • Teatrul de Stat Constanța va produce două spectacole în stagiunea 2024-2025, unul în regia Dianei Mititelu și unul în regia lui Florin Caracala, în fiecare dintre ele jucând cel puțin trei participanți ai ediției din acest an.
  • Festivalul Internațional de Teatru pentru Public Tânăr, Iași, invită în cadrul ediției din acest an, pe 9 octombrie, 5-6 momente libere prezentate în cadrul Galei HOP, într-un spectacol-coupé coordonat de regizorii Diana Mititelu și Erwin Șimșensohn.
  • Teatrul „Jean Bart” din Tulcea va produce în stagiunea 2024-2025 un spectacol în regia lui Horia Suru, în care vor fi distribuiți 6-8 actori care au participat anul acesta la Gala HOP.
  • Asociația HEARTH (Casa Kerim), spațiu teatral independent, invită patru dintre participanții la Gala HOP ediția 27 (Ileana Ursu, Mihai Mocanu, Bianca Marinescu, Roxana Bîclea) să prezinte momentele din concurs, într-un spectacol-coupé.
  • Teatrul Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea invită grupul care a prezentat „Măieștrii” (Adrian Rîmboacă, Iosif Paștina, Ștefan Voicu și Cătălin Vîlcu) să își dezvolte momentul într-un spectacol pe care să îl prezinte în stagiunea 2024-2025.
  • Teatrul Mic București invită câștigătorii ediției 27 a Galei HOP să-și prezinte momentele libere din concurs într-un spectacol-coupé intitulat „HOP la MIC”, în Stagiunea 2024-2025.
  • „ȘI Festival” (Festivalul de Teatru și Film Șerban Ionescu, 2 Mai) va invita unul din momentele prezentate la secțiunea grup în cadrul ediției 2025.
  • La ediția a XVIII-a din 2025 a Festivalului „Povești” organizat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia se va realiza un spectacol-colaj format dintr-o selecție de momente prezentate la Gala HOP 2024.

De asemenea, și Teatrul Bulandra București și Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia își arată interesul pentru câștigătorii și participanții de la Gala HOP 2024, gala cu autenticitatea.

Gala Tânărului Actor HOP oferă vizibilitate tinerilor aflați în competiție și cadrul propice închegării oportunităților profesionale. Gala HOP este, de 27 de ediții, mediul care facilitează întâlniri, relații între factori creativi și tineri actori. Gala HOP devine, astfel, o platformă permanentă de apropiere a pieței teatrale de actor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Ministerul Finanţelor a atras, luni, 500 milioane de lei de la bănci

Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, luni, 500 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduală la 55 luni, la un randament mediu de 6,48% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

De ce RO-ALERT nu trimite mesaj în caz de cutremur? Explicația lui Raed Arafat

În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.

Influența Eclipsei de Lună plină asupra tuturor zodiilor

Luna plină este un moment pentru eliberare și renunțare. Dacă ai un exces în viața ta, acesta este momentul să scapi de el - prin meditație, schimb de gânduri sau practică spirituală, Lunile pline reprezintă un punct în care ne putem elibera. Luna Plină în Pești, din 17 septembrie 2024, este un i...

Poliţiştii au confiscat peste 170 de metri cubi de lemn, în valoare de circa 148.000 lei

Poliţiştii din Sălaj au confiscat peste 170 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 147.870 de lei, la finalul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni în cadrul căreia au verificat şapte societăţi comerciale şi şase transporturi de material lemnos.

Familia regală britanică transmite urări prinţului Harry, la împlinirea a 40 de ani, o premieră după 2021

Familia regală britanică i-a transmis duminică urări prinţului Harry cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, o premieră după anul 2021, relatează AFP.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..