Festivalul de Film de la Veneţia 2024: „Anul nou care n-a fost”,cel mai bun film la secţiunea Orizzonti

Festivalul de Film de la Veneţia 2024: „Anul nou care n-a fost”,cel mai bun film la secţiunea Orizzonti
📅 2024-09-11

Filmul "Anul nou care n-a fost", regizat, scris şi produs de Bogdan Mureşanu, a fost desemnat cel mai bun film la secţiunea Orizzonti în cadrul celei de-a 81-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, informează site-ul oficial al evenimentului.

„Anul nou care n-a fost" a primit anterior două premii la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, Premiul FIPRESCI - oferit de juriul Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film, respectiv premiul Bisato d'Oro 2024 pentru Cel mai bun scenariu, oferit de criticii independenţi.

Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 28 august - 7 septembrie. AGERPRES

Citește și ANUL NOU CARE N-A FOST, premiat la Veneția!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

O zodie va trece prin momente dificile, în septembrie 2024

Un semn zodiacal va avea parte de momente dificile în luna septembrie 2024. Acești nativi vor fi provocați de astre atât pe plan personal, cât și profesional.

9 comportamente subtile ale unui bărbat care nu are prieteni apropiați

Prieteniile pot fi revelatoare. Dacă un bărbat nu are prieteni apropiați, este probabil să manifeste anumite comportamente subtile care ar putea ține oamenii la distanță. Diferența dintre simple cunoștințe și prieteni apropiați se rezumă la conexiune. Lipsa acesteia indică adesea comportamente ca...

Eforie Colorat, exemplu de bune practici la “Zilele Patrimoniului” de la Paris

Proiectul Eforie Colorat va fi prezentat ca exemplu de bune practici în revitalizarea activelor din vechile stațiuni turistice europene la expoziția “Patrimoniul termal și balnear din România: trecut și viitor”, care se va desfășura la Paris, cu ocazia evenimentului european “Zilele Patrimoniului”.

Lasconi: Nu am ascuns faptul că am terminat Facultatea Ecologică din Deva. Am obţinut 9,20 la examenul de licenţă

Preşedinta USR, Elena Lasconi, precizează că a terminat Facultatea Ecologică din Deva şi că nu a ascuns acest lucru, iar examenul de licenţă l-a susţinut la ASE Bucureşti, unde a obţinut nota 9,20.

#SHARPclassics 2024 - concertele în care artiștii renunță la frac

#SHARPclassics este seria spectacolelor ce îmbină muzica clasică, jazz-ul și sunetele electronice, într-un mix captivant de tradiție și inovație. Evenimentele vor avea loc între 23 și 28 septembrie în spații neconvenționale din București, precum Combinatul Fondului Plastic, Amfiteatrul TNB, Teatr...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..