Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor

Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor
📅 2023-12-02
Asculta acest articol

BERBEC: Te vei simți astăzi o mica vedeta, pe scena mare a vieții. Mulți vor dori să vorbească cu tine, să iți ceara sfaturile sau să te coopteze în diverse acțiuni profesionale mai mult sau mai puțin folositoare ție. Alege-ți cu grija vorbele, gesturile și persoanele cărora le acorzi încredere. Cineva investit cu funcții importante te vă observa și îți vă aprecia aptitudinile sociale.

TAUR: În primele ore ale zilei sunt momente excelente pentru a te desprinde de cotidian și a studia însemnătatea evenimentelor în care ești implicat. Chiar daca ești solicitat pentru treburi mărunte de către partenerul de viață sau colegii de munca, în paralel poți vedea dincolo de planul material. Revelațiile de astăzi iți vor fi de mare folos.

GEMENI: Ar fi bine să eviți provocările venite dinspre segmentul profesional. Traversezi o perioadă, în care cu greu poți suporta să fii condus de către alții. Inovațiile, ideile excelente pe care le ai destul de frecvent pot fi respinse la prima vedere, însă vei vedea că foarte curând ele vor fi îmbrățișate de toată lumea. Ai răbdare și detașează-te de zumzetul cotidian!

RAC: Ar fi minunat daca ți-ai lua câteva zile libere și, alaturi de cei dragi, ai petrece o mica vacanta. Este o perioada în care energia vitala oscilează mult, existând riscul că orice efort sau disputa să te obosească fară rost. Provocările sunt frecvente, unele cu bune intenții, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile. Membrii familiei iți sunt alături necondiționat.

LEU: Ziua te predispune la munca de detaliu și activități care necesita atenție sporita. Posibil să te plictisească ceea ce ai de făcut, dar este bine să te concentrezi și să rezolvi totul. Altfel exista riscul că în zilele următoare, când vine weekend-ul să te aglomerezi cu treburi restante ce nu mai suporta amânare. Bazează-te numai pe tine!

FECIOARĂ: Te poți bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau a persoanelor care împărtășesc același hobby-uri cu tine. Niscai neplăceri pot apărea fie de la bani, cheltuieli comune cu aceste persoane, fie de la unii care te invidiază pentru reușitele tale. Fii prudent, discret și nu iți divulga părerile sau intențiile de viitor. Folosește aceasta zi pentru divertisment.

BALANȚĂ: Segmentul domestic te atrage mult astăzi și bine ar fi să-ți îndrepți atenția către el fară rezerve. Chiar daca ești solicitat mult de care mediul profesional în care activezi, controlează-ți reacțiile și rezolva-ți treburile personale propuse. A doua parte a zilei iți aduce reuniuni familiale cu cei dragi, discuții importante privind bunurile patrimoniale.

SCORPION: Sunt posibile multe drumuri pe distante scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizita persoanele dragi din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuata, iar gândirea urmează firul emoțiilor și mai puțin rațiunea. Neplăceri vin dinspre segmentul profesional, pentru că un sef te poate solicita pentru treburi personale.

SĂGETĂTOR: Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, segmentul venituri din munca desfășurată la un loc de munca. S-ar putea să primești sume de bani restante, prime sau informații deosebite legate atât de salarizare, cât și de condițiile de munca. Este bine să te mulțumești deocamdată cu ceea ce ai, pentru că există o mare vulnerabilizare pe locul de muncă.

CAPRICORN: Eșți în vervă și dornic de schimbare, noutate, progres. Pentru că relațiile cu ceilalți sunt tensionate este bine să fii prudent și să eviți luarea deciziilor importante. Mentalul este marcat de vulnerabilitate și este posibil să vezi lucrurile eronat. Cel mai bine ar fi să te ocupi de treburi personale, să te relaxezi în aer liber alaturi de persoane dragi și de încredere.

VĂRSĂTOR: Se pare că plănuiești în taină să faci modificări serioase la segmentul financiar comun cu alții. Însă, perioada actuală este potrivită mai mult odihnei și vacantelor petrecute alaturi de cei dragi. Se pot activa afecțiuni ale sistemului circulator sau a altor sisteme, care să te duca la medic sau chiar la inteventii deosebite. îngrijește-te pe îndelete!

PEȘTI: Îndatoririle profesionale și relațiile cu mediul profesional în care activezi sunt tensionate, solicitandu-te mult. De aceea fii prudent în toate. Cineva te poate sfătui de bine vizavi de planurile de viitor, mai ales în privință locului de munca. Îndemnurile de a-ți găsi altceva de lucru sau de a-ți îmbunătăți competentele profesionale prin abordarea unui curs.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri informatia zilei

FOTBAL INTERNAȚIONAL România își cunoaște adversarii de la Euro 2024

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, de la ora 19.00, în Germania la Hamburg a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de la Euro 2024.

INFRACȚIUNE LA FRONTIERĂ 12 cetățeni din Nepal, prinși la Bercu

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, în zona localității Bercu, 12 cetățeni din Nepal, care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

ASIGURARE ÎN ROMÂNIA Pe 7 decembrie încetează polițele de asigurare la Euroins

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare Reasigurare încetează de drept, în data de 7 decembrie 2023, cu excepţia contractelor de asigurare încadrate…

Şi Cherecheș îl avea la el când a fugit Telefonul de 200 lei preferat de interlopi şi urât de poliţişti

În momentul în care a fugit din țară, Cătălin Cherecheș s-a folosit de un model de telefon, întâlnit cel mai des la interlopi. Motivul principal: este greu de interceptat, exact ceea ce au nevoie dealerii când își fac treaba.

Noutăți din războiul Rusia-Ucraina. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

Putin ordonă extinderea armatei ruse * Ucraina  aruncă în aer două trenuri în Rusia *  Rusia construiește nave kamikaze de război fără pilot * Germania răspunde anunțând că  începe negocierile de aderare a Ucrainei la UE 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..