SATU MARE Accident în lanț pe strada Odoreului | Stiri Informaţia Zilei SM

SATU MARE Accident în lanț pe strada Odoreului | Stiri Informaţia Zilei SM
📅 2024-04-19

Pentru a oferi cele mai bune experiențe, folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitiv. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite să procesăm date precum comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neconsimțământul sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.

Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu solicitat în mod explicit de către abonat sau utilizator, sau în scopul exclusiv de a efectua transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.

Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.

Stocarea tehnică sau accesul care este utilizat exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.

Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator pentru a trimite publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri informatia zilei

PRIMUL BEBELUȘ Cântărețul Olly Murs a devenit tătic

Popstarul Olly Murs a anunțat sosirea primului său copil cu soția sa, Amelia. The post PRIMUL BEBELUȘ Cântărețul Olly Murs a devenit tătic first appeared on Informaţia Zilei.

PREGĂTIRI DE ALEGERI Mircea Govor și Radu Roca și-au depus candidaturile la Birourile Electorale din județul și municipiul Satu Mare

Vineri, 19 aprilie, pentru organizaţia judeţeană a PSD Satu Mare, a fost o zi cu semnificaţii profunde în contextul anului electoral 2024. The post PREGĂTIRI DE ALEGERI Mircea Govor și Radu Roca și-au depus candidaturile la Birourile Electorale din județul și municipiul Satu Mare first appeared ...

EDUCAȚIE PENTRU MEDIU România are lipsuri majore în susținerea educației pentru mediu și dezvoltare durabilă

România, țară care a adoptat anul trecut o strategie națională dedicată educației pentru mediu, bifează o serie de măsuri referitoare la susținerea formării competențelor în domeniu,... The post EDUCAȚIE PENTRU MEDIU România are lipsuri majore în susținerea educației pentru mediu și dezvoltare du...

LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de români

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii,... The post LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de români first appeared on Informaţia Zilei.

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ Un program bazat pe inteligenţa artificială prezice demisia angajaţilor

Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă... The post INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ Un program bazat pe inteligenţa artificială prezice demisia angajaţilor first appeared on Informaţia...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..