PNL Dâmbovița și-a desemnat candidații pentru Senat și Camera Deputaților

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidații pentru Senat și Camera Deputaților
📅 2024-09-16

Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița s-a reunit azi, 6 septembrie 2024, în ședință. Pe ordinea de zi s-a aflat nominalizarea candidaților PNL Dâmbovița, la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024.

Echipa PNL Dâmbovița pentru legislativul 2024-2028 este formată din candidați cu experiență și rezultate în activitatea parlamentară și candidați tineri, dornici să facă o schimbare, o formulă reprezentativă pentru toate zonele județului Dâmbovița.

În cadrul Biroul Politic Județean au fost validate candidaturile la alegerile parlamentare, iar votul final se va da în Colegiul Director Județean, care se va întruni săptămâna următoare. Președintele PNL Dâmbovița, VIRGIL GURAN deschide lista la Senat. În prezent senator de Dâmbovița și vicepreședinte al Senatului României, prioritățile mandatului său actual au fost susținerea antreprenorilor și promovarea producătorilor locali, pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița, sprijinirea familiilor tinere, accelerarea absorbției fondurilor europene și guvernamentale pentru dezvoltarea comunităților, atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă.

Antreprenor, secretar general al PNL Dâmbovița și consilier municipal în cadrul Primăriei Târgoviște, AURELIAN COTINESCU se află pe primul loc la Camera Deputaților.

Lista candidaților la Senatul României este completată de CHIRICĂ CORNEL FLORIAN, ROȘCA RALUCA, NICOLAE MARIAN MIRA și NENIȘANU ROBERT.

Pe lista deputaților, locurile următoare sunt ocupate de: DRUGĂ VLAD, MOCANU ADRIAN, POPA IONUȚ, SANDU MARIUS, BULGĂREA ROXANA, BEJAN RĂZVAN DUMITRU, BAMBOI ADRIAN și DOBRESCU NICUȘOR.

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:
“Venim în fața dâmbovițenilor cu o echipă puternică, oameni cu experiență și viziune, care s-au implicat în ultimul an în activitatea organizației și au sprijinit constant primarii PNL, dar și tineri cu inițiativă, implicați în comunitate, reprezentanți ai unei generații care poate face o schimbare pe scena politică”.

Alegerile parlamentare au loc pe 1 decembrie 2024.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL DÂMBOVIȚA

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri incomod media

Spectacole de neratat la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște (20-22 septembrie 2024)

Pentru weekend-ul 20-22 septembrie 2024, Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște propune publicului trei super spectacole: Vineri (20.09) – ora 19:00 – Sala Hugo Wolff – RICHARD 3. OMUL cu Liviu Cheloiu https://www.eventim.ro/ro/bilete/richard-3-omul-targoviste-teatrul-municipal-to...

Candidații USR Dâmbovița pentru Camera Deputaților și Senat

USR Dâmbovița și-a stabilit listele de candidații pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 1 decembrie 2024, duminica dintre cele două turnuri ale scrutinului electoral pentru Președinția României. „Dâmbovițenii trebuie să fie reprezentați în Parlamentul României de oameni...

Senatorul Titus Corlățean, de 30 de ani în diplomația românească

Senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru Politică Externă din Parlamentul României, a aniversat, săptămâna trecută, 30 de ani de când a fost angajat, prin concurs, pe un post de referent în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Acela a fost practic momentul când ...

Termen prelungit pentru depunere cerere la APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a prelungit până în data de 4 octombrie 2024, la ora 14:30, prima sesiune de depunere a cererilor de finanțare pentru Schema de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”, Intervenția DR-07. Alocarea financiară pentru sesiunea 1/2024 este de 75.850.11...

19-20 septembrie 2024. Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”, Piața Mihai Viteazul Târgoviște

Joi – 19 septembrie 2024 și vineri – 20 septembrie, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște (platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor), se va desfășura, cu începere de la ora 17:00, cea de-a X-a ediție a Festivalului-Concurs Național „Ion Dolănescu”, organizat de Consiliul Jude...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..