Fereastra - Transparent Design participa la expozitia internationala Big5 Construct de la Riad | Produse & Tehnologii

Fereastra - Transparent Design participa la expozitia internationala Big5 Construct de la Riad | Produse & Tehnologii
📅 2024-04-12
Transparent Design este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla securizata din Europa si unicul reprezentant al Romaniei la aceasta prestigioasa intalnire.

Transparent Design va invita la cea mai prestigioasa expozitie internationala Big5 Construct Arabia Saudita de la Riad, in perioada 26 – 29 februarie 2024. Hala 5 „Stone and Surface”, stand nr. 5J62.

Transparent Design este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla securizata din Europa si unicul reprezentant al Romaniei la aceasta prestigioasa intalnire.

Big5 Construct Arabia Saudita este o platforma renumita care reuneste 1300 de expozanti din 47 de tari,  lideri din industrie, inovatori si experti din intreaga lume. 

Transparent Design va prezenta solutiile de ultima ora pentru designul interior si exterior, inclusiv sticla securizata si laminata, sticla emailata si sticla printata digital cu cerneala ceramica.

Demonstram si acolo ca putem face fata oricaror cerinte de volum, pastrand cele mai mici termene de livrare de pe piata. 

Datorita tehnologiei CNC, produsele noastre din sticla sunt fabricate cu o precizie extrema si indeplinesc cel mai inalt standard vizual si functional.

Transparent Design: modelam viitorul industriei sticlei.

Va asteptam cu drag si ramanem la dispozitia dumneavoastra cu orice detalii aveti nevoie. 

Povestea noastra a inceput in 2005, din dorinta de aduce piata sticlei din Romania la un nivel de excelenta prin calitate, promtitudine si creativitate. Avem o mare experienta in prelucrarea sticlei plane si tehnologie avansata pentru a indeplini orice cerinta unica. 

Cu o suprafata de productie de 15.000 mp si o capacitate de productie zilnica de 1.800 mp sticla securizata/schimb, putem face fata oricaror cerinte de volum, pastrand cele mai mici termene de livrare de pe piata.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri fereastra

Tema centrala Schuco la Fenterbau/Frontale 2024 a fost SUSTENABILITATEA

La standul Schüco de la edititia 2024 a FENSTERBAU/FRONTALE tema centrala a sustenabilitatii a fost prezenta in mod consecvent ca un fir verde prin intreaga sa prezenta la targul din acest an. Standul, cu o suprafata de 585 mp, s-a evidentiat prin arhitectura cu plante luxuriante, un concept comp...

WESTAG: Vanzari de 214 milioane de euro si cresterea ratei profitabilității in 2023

Furnzorul german de usi Westag, a generat vanzari in 2023 vanzari de 214 milioane de euro. Veniturile din exploatare au evoluat bine si au atins 15,6 milioane de euro, in crestere de la 14,4 milioane de euro in anul precedent. Aceasta a fost consecinta unei implementari riguroase a prioritatilor ...

ASSA ABLOY: Yale lanseaza noua generatie de incuietori smart Linus L2

Yale, principalul furnizor de solutii de securitate pentru locuinte inteligente, anunta lansarea pe piata din Romania a Yale Linus® L2 noua generatie a produsului sau emblematic. Conceputa pentru a creste confortul utilizatorilor, cu un accent deosebit pe securitate, noua incuietoare smart fa...

REHAU WS: Inovatii pregatite pentru viitorul NZEB, la Fensterbau Frontale 2024

La Fensterbau Frontale 2024, REHAU Window Solutions a prezentat cele mai noi dezvoltari aduse solutiei de profile Artevo, lansata anul trecut. REHAU Window Solutions ofera astfel partenerilor sai cele mai inalte standarde in ceea ce priveste solutiile pentru ferestre, pastrandu-si pozitia de juc...

VEKA Alu-Connect, un raspuns la trendul solutiilor compozite PVC-aluminiu

Dupa o pauza de sase ani, cauzata de criza pandemica si de efectele economice pe care aceasta le-a declansat, VEKA si-a invitat din nou partenerii din intreaga lume sa ia contact direct cu cele mai recente solutii tehnice dezvoltate, care au fost prezentate in cadrul celei mai prestigioase manife...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..