Fereastra - KADRA se alatura Grupului EMI, lider european in solutii industriale de acces | Furnizori de sisteme

Fereastra - KADRA se alatura Grupului EMI, lider european in solutii industriale de acces | Furnizori de sisteme
📅 2024-03-02
Grupul EMI, furnizor european de top in domeniul solutiilor industriale de acces, incheie un parteneriat cu Kadra, principalul furnizor de solutii integrate pentru automatizarea si managementul accesului din Romania. Prin acest parteneriat strategic care plaseaza Kadra, companie cu peste 30 de ani de experienta marcati de preocuparea constanta pentru inovare in domeniu, alaturi de EMI, apare un grup lider pe piata solutiilor de automatizare a accesului.

Cu o cifra de afaceri estimata combinata de 38 de milioane de euro si EBITDA de peste 8 milioane de euro pentru 2023, in urma incheierii parteneriatului cu Kadra, Grupul EMI devine lider regional in sistemele industriale de acces, cu un avantaj competitiv pe zona de servicii de montaj si mentenanta, dar si cu un portofoliu solid de proiecte noi pe segmentele industrial-logistic si retail.

Astfel, incepand cu 1 decembrie 2023, Kadra se va alatura grupului EMI, care include in prezent EMI Romania, Decran Belgia si Slovacia si Access Systems Belgia.

Aceasta colaborare aduce laolalta expertize complementare, conducand la o prezenta puternica pe piata constructiilor si a serviciilor. In timp ce Grupul EMI exceleaza in sectorul industrial, Kadra completeaza cu expertiza sa in domeniul medical, in special in zona de spitale si clinici, la care se adauga si experienta relevanta in solutii integrate de management automat al parcarilor.

Ambele companii vor continua sa functioneze din punct de vedere operational in mod independent, ca entitati juridice separate, mentinandu-si identitatea si cultura. In acelasi timp, parteneriatul va permite optimizarea resurselor, a prezentei tehnice din teren si imbunatatirea calitatii solutiilor si serviciilor livrate catre clientii lor.

Jérôme France, CEO al Grupului EMI, este entuziast in legatura cu aceasta colaborare, care prezinta, din perspectiva lui, un avantaj semnificativ atat pentru Kadra, cat si pentru Grupul EMI. „Prin primirea Kadra si a fondatorilor sai in familia Grupului EMI, continuam sa punem in practica strategia noastra de consolidare a prezentei in sectorul sistemelor de acces. Aceasta colaborare isi propune sa puna in valoare expertiza specifica pe care fiecare companie o are in domeniul sau predilect, Kadra avand o contributie importanta cu cei 30 de ani de experienta in furnizarea de solutii de acces pentru sectoare diverse. Vom cauta in continuare noi parteneriate in zonele noastre geografice de traditie, parteneriate in cadrul carora le propunem antreprenorilor autonomie operationala, alaturi de toate beneficiile de a fi parte a unei platforme mari de solutii si servicii pentru automatizarea accesului, alimentata de resurse importante si sprijin financiar din partea partenerilor nostri de la Innova Capital si Morphosis Capital”, a comentat domnul France.

"Vedem aceasta colaborare ca pe un mare avantaj atat pentru Kadra, cat si pentru Grupul EMI”, a declarat Octavian Fanea, CEO Kadra. „Este o oportunitate pentru companiile noastre sa-si puna laolalta expertiza din domeniile in care fiecare exceleaza. Suntem onorati sa fim parteneri in Grupul EMI, care devine din ce in ce mai puternic, care a depasit deja granitele Romaniei si intentioneaza sa continue sa creasca prin noi achizitii valoroase in Europa Centrala si de Est”, a adaugat CEO-ul Kadra.

Atat Jérôme France, CEO EMI Group, cat si Octavian Fanea, CEO Kadra, pun accentul pe oportunitatea de crestere si crearea unui avantaj competitiv mai solid care rezulta din combinarea experientelor celor 2 companii. Colaborarea cu Kadra exprima totodata si angajamentul Grupului EMI pentru extinderea ulterioara in Europa Centrala si de Est prin achizitii strategice de companii valoroase.

Aceasta colaborare marcheaza al treilea parteneriat concretizat de Grupul EMI in mai putin de doi ani, in linie cu obiectivul de a realiza cel putin doua tranzactii anual. Companiile intentioneaza sa-si mentina abordarile distincte pe piata, in timp ce isi consolideaza anumite resurse in beneficiul reciproc.

Pe masura ce aceasta formula de colaborare se dezvolta, parteneriatul isi propune sa seteze noi recorduri de performanta in Romania, considerand aceasta piata ca pe un laborator de dezvoltare pentru solutiile de mentenanta. Cu o echipa de 300 de specialisti in sisteme de acces, dintre care aproape 200 numai in Romania, Grupul EMI este pregatit acum mai mult ca oricand sa isi puna toata experienta la lucru pentru a-si servi cu devotament clientii, propunandu-si ambitiosul scop de a atinge niveluri de servicii fara precedent in Europa.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri fereastra

Inovatiile Schüco FocusIng si Schüco Perfect, prezentate la Fensterbau Frontale 2024

"Sustenabilitatea nu este o tendinta, ci o atitudine.” reprezinta un motto de multi ani pentru Schuco. In calitate de membru fondator al Rewindo din 2002, compania a oferit un exemplu de pionierat pentru economia circulara in industria ferestrelor. Incepand din 2023, odata cu infiintar...

PROFINE investeste contant si estimeaza continuarea trendului pozitiv in anul 2024

Dan Ionescu, director general PROFINE Romania, a afirmat că "daca ne propunem sa comparam anul 2023 cu cel precedent, putem vorbi in mod clar despre o contractie semnificativa a pietei. Dar nu trebuie uitat ca 2021 si 2022 (la fel ca si 2020) au fost ani atipici, cu niste varfuri conjuncturale de...

NSG extinde gama si etimeaza pentru actualul an fiscal vanzari de 840 miliarde yeni

Pentru al treilea trimestru al anului fiscal in curs, care se incheie la 31 martie 2024, furnizorul japonez de sticla float NSG, detinatorul marcii Pilkington, a anuntat o imbunatatire cu 2 miliarde yeni (circa 13,31 milioane USD) a incasarilor, care au ajuns astfel la 192,5 miliarde de yeni. La ...

Alumil a incheiat anul trecut cu afaceri de 118,1 milioane lei, in crestere cu 8,3%

Alumil Rom Industry SA, lider pe piata sistemelor de aluminiu, a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 118,1 milioane de lei, cu aproximativ 8,3% mai mare fata de 2022, conform situatiilor financiare preliminare. Rezultatele sunt importante in contextul in care volumul lucrarilor de constructii,...

ALRO: Preturi mari la energie si cerere scazuta la unele produse din aluminiu in 2023

ALRO SA, unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,85 miliarde lei, in 2023, mai mica cu 16% fata de anul precedent, in concordanta cu scaderea cotatiilor internationale ale aluminiului ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..