Fereastra - Alumil a incheiat anul trecut cu afaceri de 118,1 milioane lei, in crestere cu 8,3% | Furnizori de sisteme

Fereastra - Alumil a incheiat anul trecut cu afaceri de 118,1 milioane lei, in crestere cu 8,3% | Furnizori de sisteme
📅 2024-04-19
Alumil Rom Industry SA, lider pe piata sistemelor de aluminiu, a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 118,1 milioane de lei, cu aproximativ 8,3% mai mare fata de 2022, conform situatiilor financiare preliminare. Rezultatele sunt importante in contextul in care volumul lucrarilor de constructii, la cladirile rezidentiale, a scazut cu 6,6%, iar la cele nerezidentiale a crescut cu doar 2,3%, in 2023, comparativ cu anul anterior, arata INS. In 2024, compania va lansa pe piata locala noi produse si continua investitiile in digitalizare. 

"Vorbim despre al cincilea an consecutiv de crestere a companiei. Diversitatea si calitatea produselor, dar si efortul continuu de a oferi cele mai bune solutii tehnice, operationale si financiare clientilor au contribuit decisiv in consolidarea pozitiei de lider pe piata sistemelor de aluminiu. In paralel cu imbunatatirea experientei clientilor, ne concentram si pe dezvoltarea culturii organizationale, pe motivarea si implicarea angajatilor si extinderea si fidelizarea portofoliului de colaboratori. In acelasi timp, continuam actiunile de responsabilitate sociala si de mediu“, a declarat Marius Ionita, director general Alumil Rom Industry.

Alumil continua extinderea proiectelor de transformare digitala. Compania a lansat deja o a doua editie a programului de loialitate Alumilia, precum si platforma MyWindows, care permite beneficiarilor finali sa interactioneze mai simplu cu partenerii Alumil in procesul de cerere de oferte.

Complementar, compania va initia anul acesta o serie de ateliere gratuite destinate specialistilor – arhitecti, proiectanti si ingineri – care abordeaza subiecte specifice despre industria profilelor de aluminiu.

Alumil investeste in sisteme cu eficienta energetica crescuta 

O prioritate pentru Alumil, in 2024, o reprezinta si introducerea de noi produse cu performante superioare pe piata locala. „Acordam o atentie deosebita sistemelor cu eficienta energetica crescuta, capabile sa raspunda atat cerintelor pietei, cat si reglementarilor in vigoare. Vorbim inclusiv despre sisteme certificate pentru case pasive. Portofoliul de produse Alumil se va extinde anul acesta cu o noua categorie de produse – sistemele din aluminiu rezistente la foc, certificate de laboratoare avizate din Europa, care indeplinesc majoritatea specificatiilor intalnite in proiecte“, a mai precizat Marius Ionita. O alta noutate o reprezinta si gama de produse Outdoor, care ofera solutii pentru pergole bioclimatice, sisteme de imprejmuire si balustrade etc.

Produsele Alumil respecta standardele de mediu, sunt certificate international si asigura reduceri de pana la 50% ale costurilor lunare de incalzire si racire.

Si anul acesta compania acorda o atentie sporita programelor de responsabilitate sociala corporativa. In conformitate cu strategia anuntata la nivel de grup, Alumil Rom Industry si-a extins constant initiativele pe zona de sustenabilitate. In 2023, compania a dezvoltat activitatile de reciclare – prin cresterea cantitatilor colectate, dar si prin organizarea de cursuri pentru angajati – a participat la programe de impadurire, precum si la mai multe actiuni umanitare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri fereastra

AKERO se extinde si investeste anul acesta in achizitia de noi utilaje de productie

La nivelul lui 2024, producatorul de tamplarie termoizolanta Akero Industry (din Bucuresti) continua sa investeasca in dezvoltarea activitatii, urmand sa aloce fonduri proprii ce depasesc 200.000 de euro pentru achizitia de utilaje noi, destinate executiei tamplariei din aluminiu. „Contribu...

OXANA INSTAL are in derulare proiecte diverse de investitii pentru efiecientizare

In cadrul companiei Oxana Instal (din judetul Gorj), activa, in principal, in domeniul executiei tamplariei din PVC, este in curs de derulare, in prezent, un proiect de investitii care presupune constructia a trei hale de depozitare, la intrarea in Targu Jiu, pe un teren cu o suprafata de 5.500 m...

URBAN & SCHIRMER, noi solutii de sudare, debavurare si procesare

Vizitatorii editiei 2024 a consacratei manifestari expozitionale Fensterbau/Frontale au avut ocazia sa testeze in pavilioanele rezervate furnizorilor de utilaje specializate prelucrarea profilelor de tamplarie termoizolanta o mare varietate de inovatii, printre care s-au remarcat utilajele de sud...

NEOKEM: Anul 2024 a debutat cu scaderi de pret pentru rasinile epoxidice

Furnizorul Neokem Romania, in al carui portofoliu de produse se regasesc vopsele pulbere in camp electrostatic destinate pietei arhitecturale si celei industriale, are in vedere pentru acest an sa-si extinda echipa de vanzari pentru asigurarea unui suport tehnic cat mai bun. „Recent, am inv...

"Designed for you", mottoul GEALAN la targul de la Nürnberg, Germania

Pentru GEALAN, parte a grupului VEKA, cel mai important targ specializat pe segmentul tamplariei termoizolante, Fensterbau/Frontale, a prilejuit la editia din 2024 prezentarea unui concept unic de stand: in premiera, suprafata de expunere de aproape 900 mp a fost proiectata sub forma a cinci cubu...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..