Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts

Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts
📅 2024-09-07

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special.

Ulterior, l-a “echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătuşe, bice, fierăstraie, cuţite, dispozitive de îndepărtat oasele şi câte şi mai câte… I-a spus, paradoxal, “camera cu jucării”. Jucăriile lui…

David Ray Parker, rămas în istorie sub numele de “Ucigaşul din camera cu jucării”.
A abuzat sexual şi a ucis peste 60 de femei, fără pic de remuşcare. Nimic nu părea să-i stăvilească pornirile animalice.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Infernul cu Mirela Ceanu : Reabilitarea deținutelor din Penitenciar !

Prin educație și suport, sistemul încearcă să reducă riscul ca aceste femei să comită din nou infracțiuni și să le ofere oportunitatea unui nou început.

Află de la mine despre IMPORTANȚA EDUCAȚIEI !

Este esențial să recunoaștem că minorii se află într-o etapă critică de dezvoltare, iar comportamentul lor infracțional poate fi adesea un semn al unor probleme mai profunde, cum ar fi mediul familial nefavorabil, lipsa accesului la educație sau influențele negative din comunitate.

Afla de la mine despre criminali în serie, lista shorts luna Iunie !

Lista cu materiale scurte despre criminali în serie a emisiunii ,,Afla de la mine”, din luna iunie, dintre care îți poți alege pe cel mai interesant și îl putem dezvolta împreună, lăsându-mi un mesaj în comentarii .

Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a “echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătu...

Află de la mine despre Albert Fish ! #Shorts

Era un om mic, cu aspect blând, ce părea amabil și încrezător, dar odată ce ajungea singur cu victimele sale, monstrul din interior se dezlantuia, un monstru atat de pervers si crud incat crimele sale par incredibile.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..