Afla de la mine despre Maria Swanenburg ! #shorts

Afla de la mine despre Maria Swanenburg ! #shorts
📅 2024-10-18

Criminală în serie olandeză care a otrăvit cel puțin 27 de persoane, deși se bănuiește că numărul real al victimelor ar fi mult mai mare, posibil peste 90. Maria Swanenburg , născută în Leiden, Olanda a comis crimele între anii 1880 și 1883.

Maria a început să otrăvească oameni pentru a colecta asigurări de viață și moșteniri. Ea își alegea victimele din rândul familiilor și prietenilor, adesea oameni în vârstă sau bolnavi, cărora le oferea ajutor sub pretextul bunăvoinței. Arsenicul era metoda ei preferată de otrăvire, pe care îl adăuga în mâncarea și băutura victimelor.

A fost prinsă în decembrie anul 1883, după ce două dintre victimele ei au supraviețuit și au alertat autoritățile. Procesul său a avut loc în anul 1885 și a fost condamnată la închisoare pe viață. Aceasta a murit în închisoare în anul 1915.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Infernul cu Mirela Ceanu : Soț Ucis, Copil Salvat !

Într-un acces de furie, l-a ucis fără să clipească. În ciuda circumstanțelor, a fost condamnată la 24 de ani de închisoare.

Infernul cu Mirela Ceanu : Reabilitarea deținutelor din Penitenciar !

Prin educație și suport, sistemul încearcă să reducă riscul ca aceste femei să comită din nou infracțiuni și să le ofere oportunitatea unui nou început.

Afla de la mine despre criminali în serie, lista shorts luna Iunie !

Lista cu materiale scurte despre criminali în serie a emisiunii ,,Afla de la mine”, din luna iunie, dintre care îți poți alege pe cel mai interesant și îl putem dezvolta împreună, lăsându-mi un mesaj în comentarii .

Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a “echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătu...

Află de la mine despre Albert Fish ! #Shorts

Era un om mic, cu aspect blând, ce părea amabil și încrezător, dar odată ce ajungea singur cu victimele sale, monstrul din interior se dezlantuia, un monstru atat de pervers si crud incat crimele sale par incredibile.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.