Asasinul în Alb din Lumea Medicală !

Asasinul în Alb din Lumea Medicală !
📅 2023-12-02

Charles Edmund Cullen s-a născut pe 22 februarie 1960, în West Orange, New Jersey, SUA. El a lucrat ca asistent medical autorizat (AM) în diferite spitale din New Jersey și Pennsylvania, cum ar fi Barnabas Health, St. Luke’s Hospital, și altele, pe parcursul carierei sale. Cullen a deținut poziții care îi permiteau acces la medicamente și pacienți vulnerabili.

Crime sale s-au desfășurat pe parcursul a mai mulți ani, începând cu anii ’90 și continuând până când a fost arestat în decembrie 2003. Cullen folosea medicamente letale, cum ar fi insulină și digoxin, pentru a-și ucide victimele, pacienți internați în spitalele în care lucra. Motivele exacte ale crimelor sale au fost greu de determinat, dar el a afirmat că încerca să “încheie suferința” pacienților.

Cullen a fost prins în cele din urmă în urma unei investigații extinse și a fost arestat în decembrie 2003. A recunoscut mai târziu că a ucis pacienți în numeroase situații. La procesul său din 2006, Cullen a pledat vinovat pentru 22 de crime, dar a sugerat că numărul real ar putea fi mult mai mare, depășind 40 de victime. A fost condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată în noiembrie 2006.

Cullen rămâne un exemplu înspăimântător de asasin în serie din domeniul medical, iar cazul său a ridicat numeroase întrebări legate de siguranța pacienților și de monitorizarea personalului medical în spitale.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Asasinul în Alb din Lumea Medicală !

Cullen folosea medicamente letale, cum ar fi insulină și digoxin, pentru a-și ucide victimele, pacienți internați în spitalele în care lucra

Daniel Owen Conahan Jr : Ucigașul cu ciocanul!

Conahan a fost acuzat că a atrăgat bărbați tineri, în special homosexuali, în situații periculoase și apoi i-a torturat și ucis.

Omul crocodil: Omora femei și apoi hrănea crocodili cu cadavrele lor.

Cazul lui Ball a atras atenția autorităților când, în 1938, au fost descoperite resturi umane și fragmente de haine în stomacul a doi aligatori din proprietatea sa.

Ucigașul autostrăzilor !

Bonin a fost responsabil pentru uciderea mai multor adolescenți și tineri bărbați, majoritatea victimelor sale fiind băieți sau tineri bărbați homosexuali.

Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..