Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.
📅 2024-04-20

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania
Cetăţeanul brazilian Danelo Cavalcante, în vârstă de 34 de ani, a evadat joi dimineaţă din închisoarea comitatului Chester din West Chester.

Cavalcante este căutat pentru omor și în Brazilia. Autoritățile nu au oferit detalii despre modul în care a avut loc evadarea, spunând doar că o anchetă este în desfășurare. În căutarea bărbatului au fost mobilizate numeroase echipe dotate cu câini, drone și elicoptere.

Locuitorii de pe o rază de aproximativ 9 kilometri în jurul închisorii au fost informați despre evadare și avertizați să fie extrem de precauți. Zeci instituții și departamente sunt implicate în căutare și acționează cu câini, drone și elicoptere pentru a-l găsi pe evadat.

„Dacă îl vedeți, nu vă apropiați de el. Vă rugăm să sunați la 911. Este considerat extrem de periculos”, a spus joi Deb Ryan, procurorul districtului Chester County.

Potrivit autorităților, Cavalcante a înjunghiat-o mortal pe Deborah Brandao, fosta sa iubită, în aprilie 2021. Crima a avut loc în fața copiilor ei, care la acea vreme aveau patru și șapte ani, precizează polițiștii. Brandao a fost ucisă cu 38 de lovituri de cuțit.
Autoritățile federale și locale au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea sa.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Crăciun în penitenciar !

În închisorile din România, Crăciunul aduce o rază de lumină chiar și pentru cei aflați în detenție. Deținuții, deși au comis fapte greșite, simt magia sărbătorii, uitând, măcar pentru scurt timp, de umbrele trecutului lor. În aceste zile speciale, ei resimt dorința de a gusta puțină libertate, c...

Asasinul în Alb din Lumea Medicală !

Cullen folosea medicamente letale, cum ar fi insulină și digoxin, pentru a-și ucide victimele, pacienți internați în spitalele în care lucra

Daniel Owen Conahan Jr : Ucigașul cu ciocanul!

Conahan a fost acuzat că a atrăgat bărbați tineri, în special homosexuali, în situații periculoase și apoi i-a torturat și ucis.

Omul crocodil: Omora femei și apoi hrănea crocodili cu cadavrele lor.

Cazul lui Ball a atras atenția autorităților când, în 1938, au fost descoperite resturi umane și fragmente de haine în stomacul a doi aligatori din proprietatea sa.

Ucigașul autostrăzilor !

Bonin a fost responsabil pentru uciderea mai multor adolescenți și tineri bărbați, majoritatea victimelor sale fiind băieți sau tineri bărbați homosexuali.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..