Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.
📅 2024-07-27

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania
Cetăţeanul brazilian Danelo Cavalcante, în vârstă de 34 de ani, a evadat joi dimineaţă din închisoarea comitatului Chester din West Chester.

Cavalcante este căutat pentru omor și în Brazilia. Autoritățile nu au oferit detalii despre modul în care a avut loc evadarea, spunând doar că o anchetă este în desfășurare. În căutarea bărbatului au fost mobilizate numeroase echipe dotate cu câini, drone și elicoptere.

Locuitorii de pe o rază de aproximativ 9 kilometri în jurul închisorii au fost informați despre evadare și avertizați să fie extrem de precauți. Zeci instituții și departamente sunt implicate în căutare și acționează cu câini, drone și elicoptere pentru a-l găsi pe evadat.

„Dacă îl vedeți, nu vă apropiați de el. Vă rugăm să sunați la 911. Este considerat extrem de periculos”, a spus joi Deb Ryan, procurorul districtului Chester County.

Potrivit autorităților, Cavalcante a înjunghiat-o mortal pe Deborah Brandao, fosta sa iubită, în aprilie 2021. Crima a avut loc în fața copiilor ei, care la acea vreme aveau patru și șapte ani, precizează polițiștii. Brandao a fost ucisă cu 38 de lovituri de cuțit.
Autoritățile federale și locale au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea sa.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Află de la mine despre IMPORTANȚA EDUCAȚIEI !

Este esențial să recunoaștem că minorii se află într-o etapă critică de dezvoltare, iar comportamentul lor infracțional poate fi adesea un semn al unor probleme mai profunde, cum ar fi mediul familial nefavorabil, lipsa accesului la educație sau influențele negative din comunitate.

Afla de la mine despre criminali în serie, lista shorts luna Iunie !

Lista cu materiale scurte despre criminali în serie a emisiunii ,,Afla de la mine”, din luna iunie, dintre care îți poți alege pe cel mai interesant și îl putem dezvolta împreună, lăsându-mi un mesaj în comentarii .

Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a “echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătu...

Află de la mine despre Albert Fish ! #Shorts

Era un om mic, cu aspect blând, ce părea amabil și încrezător, dar odată ce ajungea singur cu victimele sale, monstrul din interior se dezlantuia, un monstru atat de pervers si crud incat crimele sale par incredibile.

Afla de la mine despre Maria Swanenburg ! #shorts

Maria a început să otrăvească oameni pentru a colecta asigurări de viață și moșteniri. Ea își alegea victimele din rândul familiilor și prietenilor

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..