Un tren a luat foc la intrarea în Oradea.

Un tren a luat foc la intrarea în Oradea.
📅 2024-07-13

La un pas de o nouă tragedie! Un incendiu violent a cuprins în această dimineaţă un tren de călători care circula în judeţul Bihor. Flăcările puternice s-au răspândit cu repeziciune, iar garnitura veche de mai bine de 80 de ani s-a făcut scrum. Focul a izbucnit în momentul în care trenul se apropia de gara Oradea. Călătorii au reuşit să iasă din tren, la timp.

În garnitura cu două vagoane se aflau 20 de persoane și angajații CFR.

Trenul Regio circula pe ruta Arad-Oradea, iar când s-a produs incidentul, mai avea patru kilometri până la destinație.

Pompierii din Oradea au reuşit să stabilească şi care a fost cauza incendiului, fiind vorba de un scurt-circuit la instlaţia electrică a automotorului. Autorităţile au identificat cu greu problema, având în vedere că din tren a rămas doar un morman de fiare carbonizate.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a venit cu o reacție după incendiul care a izbucnit vineri la un tren de călători din Bihor. El a subliniat faptul că în ultimii 25 de ani nu s-a mai cumpărat nicio garnitură de tren.

”E o problemă pe care nu o avem noi că ţară în ultimul an sau în ultimii doi ani. De peste 25 de ani în România nu s-a cumpărat nicio garnitură nouă. 161 de garnituri sunt în achiziţie, primele vor veni în această toamnă. Nu poţi să ai pretenţii de condiţii europene când timp de peste 25 de ani nu s-a cumpărat niciun tren nou.

Toate aceste achiziţii se fac în perioada următoare, urmând că derularea contractelor să se desfăşoare pentru cele 161 de trenuri noi”, a declarat Sorin Grindeanu, la Timişoara, după ce a fost întrebat cum comentează izbucnirea unui incendiu la un tren de călători din Bihor.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri crime tv

Afla de la mine despre criminali în serie, lista shorts luna Iunie !

Lista cu materiale scurte despre criminali în serie a emisiunii ,,Afla de la mine”, din luna iunie, dintre care îți poți alege pe cel mai interesant și îl putem dezvolta împreună, lăsându-mi un mesaj în comentarii .

Afla de la mine despre David Ray Parker ! #shorts

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a “echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătu...

Află de la mine despre Albert Fish ! #Shorts

Era un om mic, cu aspect blând, ce părea amabil și încrezător, dar odată ce ajungea singur cu victimele sale, monstrul din interior se dezlantuia, un monstru atat de pervers si crud incat crimele sale par incredibile.

Afla de la mine despre Maria Swanenburg ! #shorts

Maria a început să otrăvească oameni pentru a colecta asigurări de viață și moșteniri. Ea își alegea victimele din rândul familiilor și prietenilor

Afla de la mine despre Beverly Allitt ! #shorts

A fost o asistenta medicala care a facut abuz de statutul său pentru a-si satisface placerile bolnave. Beverly Allitt ,numită și "Ingerul Mortii".

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..