Samsung lansează Galaxy Z Flip6 Olympic Edition cu Galaxy AI, în exclusivitate pentru sportivii prezenți la Jocurile Olimpice și Paralimpice de vară de la Paris - în premieră mondială selfie-urile vor putea să fie făcute de pe podium de către campionii olimpici - Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Samsung lansează Galaxy Z Flip6 Olympic Edition cu Galaxy AI, în exclusivitate pentru sportivii prezenți la Jocurile Oli
📅 2024-07-10

Smartphone-ul personalizat Galaxy Z Flip6 va fi pus la dispoziția celor aproape 17.000 de sportivi care vor concura la Paris 2024, îmbunătățindu-le experiența din timpul Jocurilor. La manifestarea olimpică participă peste 20.000 de ziarişti acreditaţi din întreaga lume.

Compania Samsung Electronics Co., Ltd., partener Olimpic și Paralimpic mondial, a prezentat astăzi noul Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, conceput în exclusivitate pentru sportivii care concurează la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris. Noul terminal mobil continuă tradiția Samsung de a pune la dispoziție tehnologia de ultimă oră și inovațiile mobile în sprijinul Jocurilor Olimpice.

Această nouă ediție olimpică este prima care dispune de Galaxy AI și care vine cu o suită completă de servicii exclusive și aplicații utile preinstalate pentru a îmbunătăți experiența sportivilor încă din momentul în care ajung la Paris. În plus, este prima dată când cel mai nou produs Samsung este pus la dispoziția sportivilor înainte de lansarea oficială. Galaxy Z Flip6 va fi în centrul atenției în cadrul Jocurilor, fiind prima ediție olimpică care va avea un rol integral pe podium.

Ediția aceasta se remarcă prin designul compact și versatil al noului Galaxy Z Flip6, într-o culoare galbenă îndrăzneață, decorată cu detalii aurii ce ilustrează inelele olimpice și semilunile paralimpice. Pentru a adăuga un plus de eleganță telefonului, Samsung a încheiat un parteneriat cu Berluti, casa pariziană de lux pentru bărbați, care a creat carcasa exclusivă Flipsuit pentru a se asorta cu ținutele oficiale ale echipei Franței din timpul ceremoniei de deschidere de la Paris. Fabricată din piele Venezia, fiecare carcasă Flipsuit este unică, cu un amestec de culori vibrante inspirat de inelele olimpice care celebrează excelența, solidaritatea și spiritul olimpic.

Samsung a depășit limitele tehnologiei mobile pentru a sprijini sportivii din cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice timp de aproape trei decenii”, a declarat Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business al Samsung Electronics. „Este o onoare să punem la dispoziția sportivilor de la Paris 2024 cea mai nouă inovație Galaxy și să le oferim oportunitatea de a descoperi capacitățile inteligente și puternice ale noului Galaxy Z Flip6, chiar înainte de lansarea oficială pe piață. Suntem încântați să vedem cum tehnologia noastră îmbunătățește experiența sportivilor în timpul Jocurilor – de la stabilirea unor conexiuni profunde, la împărtășirea și crearea amintirilor în Paris și nu numai”.

Îmbunătățirea experienței sportivilor la Paris 2024 cu ajutorul dispozitivelor Galaxy AI

Decizia Samsung de a pune la dispoziția sportivilor de la Paris 2024 noul smartphone Galaxy înainte de lansarea oficială se datorează rolului important al tehnologiei Galaxy AI în accelerarea noii ere de comunicare, productivitate și creativitate. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition include o serie de inovații utile pentru a ajuta sportivii să trăiască noi experiențe pe parcursul Jocurilor. Această ediție introduce următoarele funcții de comunicare Galaxy AI care vor ajuta sportivii din întreaga lume să se conecteze cu ușurință în timp ce se află la Paris:

Sportivii pot folosi Galaxy AI și pe timpul pregătirilor înainte de competiție, pentru a-și spori creativitatea și pentru a surprinde amintiri de neuitat, cu ajutorul funcțiilor care includ:

Serviciile și aplicațiile integrate fac ca experiența olimpică și paralimpică să fie distractivă și ușoară

Pentru a facilita utilizarea telefonului de către sportivi în Paris și nu numai, fiecare Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va veni cu un eSIM Orange de 100GB de date 5G și doi ani de garanție globală Samsung. În plus, pentru a urmări cele mai recente programe din timpul Jocurilor și pentru a călători cu ușurință între locațiile olimpice, dispozitivele vor avea preinstalate mai multe aplicații oficiale ale Comitetului Internațional Olimpic (CIO), cum ar fi Athlete 365, Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App și IOC hotline.

Dispozitivul va veni, de asemenea, preîncărcat cu un abonament în Samsung Wallet pentru băuturi gratuite de la tonomatele amplasate în Satul Olimpic și Paralimpic oferit de către partenerul mondial The Coca-Cola Company, și cu un card de acces gratuit nelimitat pentru transportul public, în parteneriat cu Île-de-France Mobilités (IDFM). Scopul acestor beneficii este de a permite sportivilor să viziteze Parisul și restul regiunii cu ușurință.

Fiecare smartphone Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va dispune de o suită de aplicații cu tema Paris 2024 pentru a transforma experiența sportivilor într-una interactivă și personalizată. Printre aceste aplicații se numără PinQuest și Galaxy Experience – pentru colecționarea și schimbul de insigne reale și digitale în timpul Jocurilor, Olympic Go! – jocul olimpic oficial, și Galaxy Skateboard – un nou joc cu Phryges, mascotele Paris 2024.

Împărtășirea directă a momentelor de pe podiumîn premieră mondială

Urcarea pe podiumul olimpic și paralimpic marchează realizarea unui vis de o viață și este unul dintre cele mai emoționante și memorabile momente pe care le poate trăi un sportiv. Acest eveniment a fost fotografiat în mod tradițional doar de către personalul media acreditat, deoarece sportivilor le-a fost interzis să aducă obiecte personale – inclusiv telefoanele mobile – în timpul ceremoniei. Astfel, priveliștea a fost întotdeauna surprinsă de la distanță și nu din perspectiva unui atlet.

Pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice, smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi utilizat pe podium la Paris 2024, astfel încât sportivii să își poată documenta propriile amintiri și emoții și să își sărbătorească victoria cu un selfie. Tehnologia personalizată Samsung va facilita sortarea selfie-urilor sportivilor în funcție de sport. Fotografiile vor fi încărcate pe Athlete365 în timp real, ceea ce va permite sportivilor să salveze și să împărtășească momentele speciale cu familia și fanii.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi expus în reprezentanțele Olympic™ rendezvous @ Samsung, inclusiv în locația de la Champs-Elysees 125, începând cu 12 iulie. În colaborare cu CIO și Comitetul Paralimpic Internațional (IPC), sportivii vor primi dispozitivele Galaxy Z Flip6 Olympic Edition de la Samsung începând cu 18 iulie.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung a fost un partener olimpic mondial încă de la Jocurile Olimpice de Iarnă Nagano 1998. Timp de peste 25 de ani, sportivii și fanii au avut încredere în tehnologia mobile transformatoare Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 și nu numai. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică intră curând în al patrulea deceniu de parteneriat și se extinde până la Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung în categoria echipamentelor informatice și de comunicare wireless, inclusiv echipamentele care dispun de inteligență artificială, realitate virtuală, realitate augmentată și 5G, vor schimba modul în care lumea trăiește Jocurile Olimpice.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice

Samsung este Partener Mondial al Comitetului Paralimpic Internațional (IPC) în categoria echipamentelor informatice și de comunicare wireless. Începând cu Jocurile Paralimpice de Iarnă Torino 2006, compania a susținut cu mândrie Mișcarea Paralimpică și a permis sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească entuziasmul și inspirația Jocurilor prin intermediul tehnologiei mobile transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice se va extinde până la Los Angeles 2028 și va fi sărbătorit prin experiențe inovatoare în domeniul comunicațiilor wireless și echipamentelor de calcul, inclusiv echipamente care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri comunic

Samsung lansează Galaxy Z Flip6 Olympic Edition cu Galaxy AI, în exclusivitate pentru sportivii prezenți la Jocurile Olimpice și Paralimpice de vară de la Paris – în premieră mondială selfie-urile vor putea să fie făcute de pe podium de către campionii olimpici

Smartphone-ul personalizat Galaxy Z Flip6 va fi pus la dispoziția celor aproape 17.000 de sportivi care vor concura la Paris 2024, îmbunătățindu-le experiența din timpul Jocurilor. La manifestarea olimpică participă peste 20.000 de ziarişti acreditaţi din întreaga lume. Compania Samsung Electroni...

DSA: ANCOM poate primi plângeri privind serviciile digitale, cu soluționare în 90 de zile și cu posibilitatea prelungirii cu încă 90 de zile

Orice persoană fizică sau juridică, precum și orice organizație sau asociație care are motive să creadă că furnizorul unui serviciu intermediar nu își îndeplinește obligațiile ce-i revin conform Regulamentului privind serviciile digitale poate face o plângere la ANCOM, în condițiile Deciziei nr. ...

My ANCOM este aplicația prin care Autoritatea va comunica cu furnizorii de comunicații electronice și servicii poștale

Comunicarea documentelor între ANCOM și furnizorii de comunicații electronice, furnizorii de servicii poștale, precum și alte categorii de persoane se va face prin intermediul aplicației „My ANCOM”, anunță Autoritatea pe 1 iulie 2024. Decizia privind adoptarea noul serviciu dezvoltat de ANCOM a f...

Grupul Digi ia o finanțare de 150 milioane euro de la ING Bank pentru rambursarea obligațiunilor în valoare de 450 milioane de euro, cu scadență în anul 2025

ING Bank a susținut Digi România și Digi Communications, compania mamă a operatorului de telecomunicații, în aranjarea unei facilități de credit în valoare de 150 milioane de euro, pe o perioadă de 3 ani de la prima utilizare. Împrumutul va fi folosit pentru rambursarea obligațiunilor grupului, î...

Rovinieta poate fi cumpărată de pe www.ghișeul.ro

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, anunță adăugarea tuturor opțiunilor de cumpărare a rovinietei în platforma oficială de plăți online a statului român, Ghișeul.ro, în urma finalizării procesului de interconectare a platformei cu sistemele informatice ale Companiei Nați...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..