Ramona Păuleanu, recuperare greoaie după nașterea celui de-al treilea copil! Ce nume a ales pentru fetița ei și a avocatului Cuculis? „Am gușă, sunt pufoasă, ba chiar umflată”

Ramona Păuleanu, recuperare greoaie după nașterea celui de-al treilea copil! Ce nume a ales pentru fetița ei și a avocat
📅 2024-09-16

Ramona Păuleanu a fost externată de la maternitate, zilele trecute. Partenera de viață a avocatului Adrian Cuculis a avut parte de o recuperare mai dificilă după nașterea celui de-al treilea copil. Ramona a dezvăluit ce nume a primit micuța. 

Ramona Păuleanu și avocatul Adrian Cuculis au devenit, săptămâna trecută, pentru a treia oară părinți. Nașterea fetiței lor a fost una fără probleme, bebelușa fiind sănătoasă tun, căci a primit nota 10 la naștere. 

Ce nume a primit a doua fetiță a cuplului Ramona Păuleanu-Adrian Cuculis?!

Ramona Păuleanu (39 de ani) s-a resimțit, însă, după nașterea celui de-al treilea copil, recuperarea proaspetei mămici fiind una mai anevoioasă. 

Externată zilele acestea de la clinică împreună cu fetița ei, Ramona a dezvăluit ce nume a primit micuța, care a fost primită cu mare bucurie de toți membri familiei. 

„Astăzi avem deja o săptâmână de viață. Lara-Maria, 3820 grame la naștere, nota 10.

Deci, are mama 2 fete și 1 băiat. Și, înainte să mă postez în toată splendoarea, ce ziceți?! Sunt brunetă cu ochii căprui ca Luca sau șatenă cu ochi albaștri ca Alexandra?”, a scris Ramona, în dreptul unei fotografii, în care își strânge la piept micuța, pe pagina ei de socializare. 

Ramona Păuleanu: „Nu sunt femeia care arată perfect după naștere, am gușă, sunt pufoasă, ba chiar umflată”

Fosta prezentatoare de la Pro Tv a vorbit deschis și despre problemele cu care s-a confruntat după nașterea micuței, recuperarea dovedindu-se a fi ceva mai dificilă.

„Nu sunt femeia aia care arată perfect după naștere, ca scoasă din cutie, am gușă și sunt pufoasă, ba chiar umflată, dar, până la urmă, ăsta este adevărul și parcă prea ne-am obișnuit să băgăm realitatea asta sub preș, ca să promovăm perfecțiunea. Deci asta sunt, acum.

Am ajuns acasă cu o întârziere de vreo 2 zile, pentru că m-am recuperat eu mai greu, dar mângâierea mea a fost că măcar am avut lângă mine oameni minunați, medici, asistente, infirmiere, care m-au ajutat și îmbărbătat. Cum a fost prima zi cu bebe acasă?! Haos”, a mai povestit Ramona. 

Ramona și avocatul Adrian Cuculis sunt și părinți de gemeni. Micuții Alexandra și Luca s-au născut însă prematur, în urmă cu trei ani. 

Băiețelul lor, Luca, a avut nevoie de îngrijire medicală specializată și a petrecut aproape nouă luni în spital, dintre care șase luni a stat intubat. 

„Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis. 

Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie”, a mai scris Ramona,  pe rețelele de socializare. 

Avocatul Cuculis: „Am cerut-o, dar ea a spus că nu vrea” 

Avocatul Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu au o relație de 10 ani. Deși au deja trei copii împreună, aceștia nu au ajuns încă la altar. 

Avocatul a dezvăluit, recent, că a cerut-o pe Ramona în căsătorie, dar aceasta a refuzat. 

„Am cerut-o, dar ea a spus că nu vrea pentru că a trecut foarte mult timp. Eram și într-o emisiune în direct, acum vreo doi ani, și apăruse un moment drăguț, și zic să-mi iau inima în dinți… și când colo ratingul a căzut în cap când a zis că nu vrea, că ne mai gândim”, a povestit cunoscutul avocat în emisiunea „În Oglindă” de la Kanal D2.  

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..