Prima apariție publică a lui Karmen Minune după anunțul divorțului! Cum s-a afișat fiica cea mare a manelistului la lansarea filmului "Ca fetele"!

Prima apariție publică a lui Karmen Minune după anunțul divorțului! Cum s-a afișat fiica cea mare a manelistului la lans
📅 2024-09-16

După anunțul divorțului pe care l-a făcut pe Instastory acum câteva zile, Karmen Simionescu zisă și Karmen Minune, fiica cea mare a lui Adrian Minune, pare să fie ok.

Artista și-a schimbat ieri look-ul și s-a afișat cu codițe împletite dar și cu un zâmbet larg pe față la lansarea filmului "Ca fetele", pentru care a realizat cântecul de le coloana sonoră.

A mascat tristețea din sufletul ei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze

Karmen a fost invitată și ca influencer la evenimentul care a avut loc într-un cunoscut mall din București și a preferat să stea puțin mai retrasă și să nu acorde interviuri, evident, fiind în centru atenției.

După ce a făcut câteva poze la panoul oficial al filmului "Ca fetele", fiind înconjurată de câțiva prieteni, Karmen Simionescu s-a așezat pe o canapea și acolo a stat preferând să vorbească cu Eugenia Nicolae și cu câțiva prieteni până când s-a retras în sala de cinema pentru a viziona filmul.

Îmbrăcată lejer, sport, fiica lui Adi Minune nu a lăsat să i se vadă în niciun moment nicio urmă de tristețe pe chip. A zâmbit frumos și a fost extrem de politicoasă, a socializat cu actorii și colegii din film și abia aștepta să intre la premieră.

Vedeta se concentrează acum auspra fiicei sale de 5 ani, Sofi, pe care o are din mariajul cu omul de afaceri Bogdan Căplescu. Karmen Minune nu și-a dorit să mai facă nicio declaratie despre divorț și să alimenteze astfel tot felul de știri care au apărut în urma anunțului pe care ea l-a făcut săptămâna trecută.

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au cununat civil pe 29 iulie 2019 și au avut o petrecere ca la nuntă,  cu zeci de artiști care au făcut spectacol atunci și a transformat evenimentul într-unul dintre cele mai importante ale verii. 

Cei doi soți nu au apucat să facă și nunta în adevăratul sens al cuvântului iar Karmen să îmbrace rochia de mireasă.

Ea a făcut anunțul divorțului

Fiica cea mare a lui Adrian Minune și-a dorit ca ea să fie cea care dă vestea separării de soțul ei. Ei au decis să rămână în relații bune de dragul fiicei lor de 5 ani.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta...De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respectă pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii", a specificat Karmen Simionescu pe Instastory cu tag către soțul ei, precizând faptul că deja se întâmplă unele schimbări în viața lor dar și a fetiței sale.

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei", a mai adăugat fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..