Monica Tatoiu, declarație halucinantă! Deși are o pensie de 26.000 lei lunar, femeia de afaceri șochează: „Nu se poate trăi...” Cine plătește vacanțele în care merge

Monica Tatoiu, declarație halucinantă! Deși are o pensie de 26.000 lei lunar, femeia de afaceri șochează: „Nu se poate t
📅 2024-09-16

Înainte de recalcularea pensiei, Monica Tatoiu (68 de ani) primea lunar 22.000 de lei, echivalentul a 4.400 de euro. După ce a primit decizia de recalculare a pensiei, fosta profesoară de matematică a fost surprinsă să afle că pensia ei va crește cu 4.000 de lei, ajungând astfel la 26.000 de lei pe lună.

Chiar dacă are un trăi liniștit și nu duce grija zilei de mâine, Monica Tatoiu e de părere că nu se poate trăi dintr-o singură pensie, mai ales pensionarii care primesc pe lună sume destul de mici.

Cât despre pensia recalculată, Monica Tatoiu are multe de povestit. Vedeta adoră să se plimbe destul de des și am fost curioși să aflăm dacă își poate face viața mai frumoasă doar dintr-o pensie. Monica Tatoiu ne-a povestit însă că soțul ei, Victor Tatoiu, este cel care plătește toate vacanțele în care se plimbă cei doi, din investițiile inteligente pe care le-a făcut până acum.

Monica Tatoiu, vacanțe plătite din „investițiile inteligente” ale soțului

De asemenea, Monica Tatoiu e convinsă că oamenii care nu au copii o vor duce rău pentru că cei care sunt părinți, sunt ajutați, la rândul lor, de către moștenitorii lor, așa cum ea a făcut cu mama sa.

„Pensia mea recalculată este la nivelul contributivității. 331 plus 6 puncte de stabilitate. Mare, zic unii. Dacă îi investeam eu pe cei care i-am dat la stat, eram bogată. Soțul meu are 29 de puncte. El plătește vacanțele din investițiile inteligente pe care le-a făcut. Strategii diferite. Nu! Nu se poate trăi din pensie. Soluția pentru tineri este pensia privată. Sistemul actual de pensii stă să crape în toată Europa.

Cei care nu au copii o vor duce cel mai rău. Pe mama am ajutat-o eu, dublându-i pensia și asigurându-i o locuință până a murit. Statul trebuie să asigure un minim de venit decent. De unde bani? Gestionând inteligent banii rezultați din economie. Dar cu manageri competenți!”, este de părere Monica Tatoiu, care este la curent cu tot ce se întâmplă zilnic în România.

„L-am salvat dintre mașini, la intrarea pe autostrada la Pitești"

Monica Tatoiu este mare iubitoare de animale. Se știe deja că femeia de afaceri are acasă mai multe pisici și pentru că are un suflet mare, Tatoiu a mai adoptat încă o frumoasă felină, pe care a salvat-o, de fapt, dintre mașini.

„L-am salvat dintre mașini, la intrarea pe autostrada la Pitești. Are humerusul stâng fracturat. Are doar 3 săptămâni. L-am botezat TiTi. Trebuie să stea în spațiu închis ca să nu se miște atelele, dar după cum vedeți nu mă ascultă. Azi l-am scos din spital și cred că mă așteaptă o noapte interesantă. Tace doar dacă îl țin la piept. Dar Mița face urât. Luni îl duc la spitalul universitar. Urați-mi succes. Am nevoie!” a transmis pe rețelele de socializare, acum patru zile, Monica Tatoiu.

Între timp, femeia de afaceri a dus din nou pisica la spital. Se pare că aceasta va fi adoptată până la urmă chiar de soțul ei, Victor, după cum ne-a spus chiar Monica Tatoiu, exclusiv pentru Click!

„Am avut șase pisici, două au murit de bătrânețe, 20 și 18 ani. Dodo și Sisi. Într-o noapte a venit Mei Mei care a dibuit intrarea pisicilor. A stat un an și acum șase săptămâni a dispărut. Lacrimi multe. Când am intrat pe autostradă la Pitești, un ghemotoc între benzi. Victor a frânat și l-am luat în mașină gândind că dacă îl las acolo va sfârși sub roți.

Avea o fractură la humerusul stâng. L-am dus la operație și sâmbătă vine acasă. Cred că pe TiTi, de la claxoane, îl adoptă Victor. O să fie pisica lui. Cred că ni l-a trimis Mei Mei cu “job description” “, ne-a mărturisit Monica Tatoiu.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..