Mihai Bobonete, mesaj incendiar pentru Mădălina Ghenea, după ce actrița a publicat imagini provocatoare: „Sunt neliniștit”

Mihai Bobonete, mesaj incendiar pentru Mădălina Ghenea, după ce actrița a publicat imagini provocatoare: „Sunt neliniști
📅 2024-09-16

Nu puțini sunt cei care știu deja că Mihai Bobonete, celebrul Bobiță din serialul „Las Fierbinți” și juratul de la „Românii au talent”, este un mare admirator al Mădălinei Ghenea. Recent, actorul, în stilul caracteristic, i-a lăsat un mesaj plin de umor modelului, la una dintre cele mai recente postări. Și, bineînțeles, comentariul lui Bobiță nu doar că a stârnit amuzament printre fani, dar a strâns și sute de aprecieri.

Mesaj incendiar primit de Mădălina Ghenea de la Mihai Bobonete / foto: Instagram

De fiecare dată când modelul Mădălina Ghenea publică pe rețelele de socializare imagini provocatoare, se pare că îi pune inime pe jar lui Mihai Bobonete. Românca apare într-o ținută extrem de sumară, compusă dintr-o pereche de pantaloni scurți, negri și un top cu mâneci lungi și glugă, care îi pune formele de invidiat în valoare. Ei bine, fotografiile au făcut furori și au stârnit un val de comentarii.

Și bineînțeles că actorul nu s-a putut abține. Cunoscut pentru replicile sale haioase, Bobiță din „Las Fierbinți” a ținut să-i transmită modelului că topul purtat are „mici defecte”. Comentariul lui a strâns sute de aprecieri.

„Sărut mâna! Nu știu dacă...”

Mesajul lui Bobonete a devenit viral / foto: Instagram

Sărut mana! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat ori așa a venit din fabrică. Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou că așa cu asta, pare că v-au ajuns necazurile de la urmă!

Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe! În rest , ca de obicei, parca ne luați un văl după ochi… chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?”, este mesajul pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Mihai Bobonete.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați”

De altfel, nu este pentru prima dată când un mesaj al actorului la pozele publicate de Mădălina Ghenea ajunge viral. Anul trecut, românca a publicat o serie de imagini în lenjerie intimă, extrem de provocatoare, la care a primit mii de comentarii din partea fanilor, printre care și de la Bobiță.

Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, a fost atunci comentariul scris de Mihai Bobonete.

Actorul a reușit să se întâlnească cu modelul

Comentariul lui Bobiță în 2023 / foto: Instagram

Comediantul și-a dorit mult timp să o întâlnească pe Mădălina Ghenea, iar dorință i s-a îndeplinit recent. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment din Capitală, unde s-au văzut pentru prima oară. Au purtat o discuție și chiar s-au fotografiat împreună, Bobiță publicând ulterior imaginile pe pagina sa personală de Instagram.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..