Laurențiu Cazan a păstrat o imensă admirație pentru Marina Voica, după despărțirea lor: „O femeie adevărată trezește mult interes”. Fotografii EXCLUSIV

Laurențiu Cazan a păstrat o imensă admirație pentru Marina Voica, după despărțirea lor: „O femeie adevărată trezește mul
📅 2024-09-16

Marea noastră artistă Marina Voica a împlinit zilele trecute vârsta de 88 de ani. La ceas aniversar, prietenii, cunoștințele și admiratorii i-au transmis sute de mesaje, bucurându-i sufletul. Contactat de Click!, artistul Laurențiu Cazan (66 de ani) ne-a vorbit cu admirație despre cântăreața devenită celebră cu piesa „Și, afară, plouă, plouă”. Cândva, s-au adorat.

Marina Voica: „Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit”

Marina Voica îl consideră pe Laurențiu Cazan un „geniu muzical”, el fiind nu numai solist, ci și instrumentist și compozitor:

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine Laurențiu este un geniu muzical”, menționa Marina Voica, într-un interviu tv.

Laurențiu Cazan, despre Marina Voica: „Va rămâne marea necunoscută”

La ceas aniversar, Laurențiu Cazan ne-a vorbit cu admirație despre femeia și artista Marina Voica. Iată ce cuvinte frumoase are, la adresa cântăreței, care și-a păstrat cochetăria, și la 88 de ani, sfidând trecerea timpului:

„Despre Marina Voica. Despre artiști în general. Cel puțin, un lucru avem cu toții în comun: nu ne cunoaștem cu adevărat. Avem senzația sau credem că avem informații suficiente despre viața unui artist, sau a altuia, pe ansamblu, activitatea artistică ori viața personală.

Cu toate că acestea, oricum, nu pot fi despărțite. Marina nu face nici ea excepție. Așa cum i-am spus ei de multe ori, v-o spun și vouă acum: cu toate că lumea o cunoaște de zeci de ani din concerte, radio, televiziune, presă. Ea este și va rămâne „marea necunoscută”. E bine sau nu…Cine știe? Poate, într-un fel, este în avantajul unui artist să fie cumva învăluit de mister, de taină… Asta dă și mai mult farmec personalității acestuia”.

„O femeie adevărată trezește mult interes”

Laurențiu Cazan a mai menționat, exclusiv pentru Click, despre Marina Voica, de care l-a legat și dragostea pentru muzică, marea lor pasiune: 

„Am spus mereu că o femeie adevărată trezește și mai mult interes celor din jurul ei, cu cât va fi percepută ca făcând parte din acea zonă…a misterului, a tainei…lăsând să se înțeleagă tocmai faptul că întotdeauna vei mai avea ceva de descoperit la ea. Asta pe de o parte.

Pe de altă parte, mulți artiști de valoare nu sunt cunoscuți, în adevăratul sens al cuvântului, din lipsa unor programe de promovare a culturii, a educației la majoritatea posturilor de radio, televiziune, presă. Vizate de această situație sunt toate generațiile”.

„Aș vrea să văd un film în care să joace propria ei viață”

Artistul are și o mare dorință, pe care și-o manifestă prin intermediul Click! Își dorește să o vadă pe Marina Voica interpretând propriul rol, într-un film. Viața ei fascinantă poate fi o adevărată sursă de inspirație pentru scenariști:  

„Astfel, am remarcat că, în ultima vreme, Marina a fost solicitată să facă filme. în care a jucat roluri diferite. Văd că se bucură, pe bună dreptate, de succes la public, la criticii de artă, primește premii. E foarte frumos și o felicit.

Și, totuși, aș vrea să văd un film în care să joace propria ei viață. Știu, e foarte greu, dar merită. Marina Voica merită să se bucure de realizarea unui film artistic în care viața ei să fie cu adevărat evocată în frumos, glorie și lumină.

Așa cum este viața, cu bune sau mai puțin bune, cu împliniri sau dezamăgiri, cu iubire sau neiubire, dar mai presus de toate…cu muzică. Și, astfel, într-un final, paradoxal, se vor mări și mai mult misterul și taina, în ceea ce o privește. Dar, asta spun eu, și sper să fiți în asentimentul meu, e tot farmecul! La mulți ani cu sănătate, iubire și muzică adevărată, Marina!”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..