Irina Fodor și Răzvan Fodor, 14 ani de la căsătorie. Cum arătau în ziua nunții și ce mesaj i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express 2024: „Stai liniștit, Fodorică...”

Irina Fodor și Răzvan Fodor, 14 ani de la căsătorie. Cum arătau în ziua nunții și ce mesaj i-a transmis prezentatoarea d
📅 2024-09-16

Ieri, 4 septembrie, Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la căsătorie. Prezentatoarea „Asia Express” a scris un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie inedită din ziua nunții cu alesul inimii ei. 

Irina Fodor și soțul ei au sărbătorit 14 ani de la nuntă

„Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună”

Irina și Răzvan Fodor se numără printre cele mai apreciate și longevive cupluri din lumea mondenă, întrucât povestea lor de dragoste a reușit să câștige admirație din partea fanilor. Ieri, pe 4 septembrie,  cei doi au sărbătorit 14 ani de la nuntă, iar prezentatoarea de la Antena 1 a publicat mai multe imagini din ziua în care a spus „Da” în fața altarului.

După ce a postat imaginile, Irina Fodor a profitat de ocazie și a scris un mesaj de dragoste emoționant pentru soțul său.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!!”, a scris Irina Fodor în dreptul imaginilor.

Irina și Răzvan Fodor la nunta lor / Foto: Facebook

Irina Fodor este mai tânără cu 13 ani decât soțul ei

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în 2010, când el era un bărbat matur, iar ea era încă studentă. Între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani, întrucât actorul are 48 de ani, iar moderatoarea 35. Cu toate acestea, pentru ei nu a fost un impediment și au găsit întotdeauna o cale pentru a-și menține relația pe linia de plutire.

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!”, scria Răzvan Fodor anul trecut, pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..