Înainte de relația cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove. Care este motivul pentru care s-au despărțit

Înainte de relația cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove. Care este motivul pentru care s-au despărți
📅 2024-09-16

Poate că mulți au uitat, însă, cu mulți ani în urmă, înainte ca Ioana Ginghină să se căsătorească cu Alexandru Papadopol, mariaj care va dura 12 ani, a avut o relație cu Cove, pe numele său Gabriel Coveșeanu. Din păcate, povestea de dragoste dintre cei doi nu a rezistat pentru mult timp. Care a fost motivul pentru care au decis să o ia pe drumuri separate?

Înainte de mariajul cu Papadopol, Ioana Ginghină l-a iubit pe Cove / foto: arhiva Click!

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Ioana Ginghină a fost într-o relaţie cu Cove, timp de un an de zile, înainte de a-l cunoaşte pe Alexandru Papadopol. În prezent, cei doi sunt buni prieteni, însă, în trecut, actrița a dezvăluit faptul că între ea și Cove s-au adunat mai multe tensiuni.

Cu Cove sunt în «clenci» în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, spunea cu ceva timp în urmă Ioana Ginghină în emisiunea „La Măruță”.

„Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”

Așadar, după o relație de un an de zile, cu timpul, destinul i-a adus într-o colaborare profesională, fiind colegi la Teatrul „Ion Creangă”, din București. Ioana Ginghină a dezvăluit că ea și Cove s-au despărțit într-un mod cât de poate de civilizat, iar acesta a înţeles că actriţa nu îşi mai doreşte o relaţie cu el.

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: „Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata.

Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el.

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Ne-am dus împreună la toate mânăstirile din Moldova. Cred ca, de fapt, amândoi căutam altceva. A fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată. A fost o înțelegere 100%. Nu ne-am certat nici la final, i-am spus omului, a înțeles. Chiar a fost ok”, a povestit actrița în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

În 2006, după despărțirea de Cove, Ioana Ginghină a început o relație cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în 2019, după 12 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță adolescentă, pe Ruxandra, cu care fiecare încearcă să petreacă acum timp de calitate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..