Costi Ioniță, gest neașteptat în miez de noapte. Ce face la ora 2 când toată lumea doarme și nu îl vede nimeni:„Ce credeți, m-a apucat pofta de...”

Costi Ioniță, gest neașteptat în miez de noapte. Ce face la ora 2 când toată lumea doarme și nu îl vede nimeni:„Ce crede
📅 2024-09-16

Costi Ioniță (46 de ani) e un patriot convins, așa că face tot ce trebuie pentru a  se mândri că este român.

Melodiile lui au "spart" granițele, iar Costi se recreează ori de câte ori are ocazia în munți, la aer curat, pentru a-și încărca bateriile și a se relaxa, dar are și grijă să recicleze și îi îndeamnă astfel pe toți românii să o facă.

Celebrul artist, compozitor și producător muzical, care tocmai ce s-a întors din Maroc, acolo unde a pus bazele altor colaborări muzicale de succes, este preocupat de tot ceea ce înseamnă mediu înconjurător, așa că face tot ceea ce își propune pentru a proteja natura. Costi Ioniță îndeamnă la reciclare, chiar dacă el face asta și la două noaptea, atunci când nu îl vede nimeni și este mai liber punctul de colectare.

Reciclează în creierii nopții

„Ce credeți? Este ora 2 noaptea și pe mine m-a apucat reciclarea. Chestia asta o făceam pe timpul lui Ceaușescu, oricum eram șoim al patriei, pionier.... Acum aștept să îmi dea bonul și ei zic că este pentru mediu. Oricum, la două noaptea nu e nimeni, puteți să faceți si voi dacă vreți să  avem o țară mai curată. Eu așa o simt. Simt că e bine acest lucru.

Dacă comuniștii făceau niște chestii și noi acum, de-abia după 34 de ani o facem, înseamnă că e bine. Ei gândeau bine, acum, ați văzut și voi că e jale. Forza România!", spune artistul, mulțumit cumva de schimbările care au apărut și la noi acum, în acest sens. Și nu a reciclat doar o dată, pentru că s-a întors destul de repede în locul respectiv, acolo unde s-a și filmat de altfel și a postat apoi pe Instagram și TikTok.

„M-a apucat pofta de reciclare, am venit cu mai multe sticle pentru că mi-a zis cineva că am venit doar cu o sticlă. Nu, e bere fără alcool! Hai, dacă vreți să aveți o țară curată și frumoasă, faceți și voi la fel!", a mai insistat Costi Ioniță după alte câteva zile.

Și tot de la celebrul compozitor și producător am aflat că nu mai pune gura deloc pe alcool de ani de zile, el preferând să bea un anumit tip de ceai care îi face bine, dar și multă apă plată, sănătoasă pentru organism.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..